Jessica Alvesová se proslavila tím, že podstoupila desítky plastických operací, aby drasticky změnila svůj vzhled. A to nejenom v umělou Barbie, kterou je dnes, ještě před několika málo lety byla mužem jménem Rodrigo, co byl zase naopak označován jako lidský Ken. Své křivky, notně přehnané řadou zcela nadbytečných zákroků, pak s gustem předvádí na sociálních sítích. Žhavými „photoshooty“ a výslednými snímky poté plní jak svůj instagram, tak i hanbatou platformu OnlyFans, na níž bez přehánění vydělává balík.

Jinak tomu nebylo samozřejmě ani na Vánoce a Nový rok, které Jessica trávila ve své rodné Brazílii. „Přeji vám 365 dní nekonečné radosti v roce 2024,“ napsala na sociální síť 1. ledna k momentce přímo od vánočního stromečku. Ten se však stal terčem četné kritiky. „To je ten nejošklivější vánoční strom, jaký jsem kdy viděl!“ rýpal do výzdoby jeden z jejích followerů. Ostatní ho však důrazně upozornili, že na snímku by si měl všímat něčeho docela jiného nežli opelichaných větví. Na fotce totiž hrál prim Jessičin obrovský dekolt!

Video
Video se připravuje ...

Jak Tom byl umělý „Ken" Rodrigo, současná Barbie Alvesová s penisem po operaci v Praze? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Ten celosvětově známá transgender modelka předvedla ve zlatém koženkovém korzetu bez ramínek, ten budil dojem, že musí každou vteřinou explodovat. Svůj odvážný outfit pak Jessica doplnila mnoha zlatými šmuky - výraznými náušnicemi, obřím prstenem a náramky, co se blyštily na jejích ručkách zakončených špičatými rudými drápy. Jak moc jí to na snímku, který jistě prošel mnoha dodatečnými úpravami (co zakryly jizvy po plastikách, vyhladily pleť či zúžily tvář...) slušelo, to se můžete podívat do naší galerie. I na její další nové sexy fotky!

Fotogalerie
80 fotografií