Lucie Benešová rozhodně ví, jak své fanoušky zaujmout! Po nedávné plastické operaci spodních i horních víček se vyrazila zchladit na hory a o druhé adventní neděli večer svým příznivcům na instagramu „nadělila“ příspěvek naditý sexy fotkami.

Na každém ze šesti snímků pózuje ve svůdném modelu laděném do vánoční atmosféry  – v rudém spodním prádle s krajkami, tmavě modrém prádle s krajkami, rudé košilce na ramínka a modré košilce s dlouhým rukávem. 

Prádlo si s sebou přivezla do čtyřhvězdičkového hotelu Královka v Bedřichově v Jizerských horách, a neváhala v něm dokonce ani vyběhnout ven do sněhu. Fanoušci se tak mohou pokochat záběrem na hereččin zadeček na pozadí zasněžených stromů, její nadupaný dekolt v krajkové podprsence vedle zasněženého bagru nebo na několik fotek ze soukromí vyhřáté ložnice. Snad si hvězda Slunečné neuhnala rýmu! 

Ačkoliv se Benešová narodila v Praze, Jizerské hory si naprosto zamilovala. S rodinou si tady dokonce staví roubenku „Benešku“. Práce už se pomalu, ale jistě blíží do finále: Aktuálně jsou na pořadu dne podlahy. 

Video
Video se připravuje ...

Lucie Benešová: Jak pokračuje stavba její roubenky? Matyáš Janíček

Fotogalerie
57 fotografií