Přestože v Česku je aktuálně počasí notně nepříjemné, Jessica Alvesová, brazilsko-britská televizní osobnost známá tím, že podstoupila desítky plastických operací, aby změnila svůj vzhled, se rozhodně neklepe zimou někde v Evropě. Byť je napůl Angličankou, svůj domov má i v Jižní Americe. A právě ve městě São Paulo, v největším městě Brazílie, zřejmě hodlá strávit letošní svátky.

Blondýnka, která před čtyřmi desítkami let přišla na svět coby muž jménem Rodrigo (a postupnými plastickými operacemi se nejdříve měnila v lidského Kena, až poté se z něj stala Barbie), sdílela na sociální síti snímek, z něhož se vám možná zatají dech. Pózuje na něm ve dvoudílných bílých plavkách a takovým způsobem, že všem dává nahlédnout do svého hlubokého dekoltu vrchního dílu bikin.

Video
Video se připravuje ...

Živý Ken, současná Barbie litovala návštěvy Česka: V Praze mě zohyzdili a zneužili! Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

Kromě obřího silikonového poprsí na záběru zeshora vynikají i její zjevně nově „přifouknuté“ rty a oblé boky, které jsou také výsledkem práce plastických chirurgů po celém světě. Množství zákroků podstoupila nejenom ve své rodné Brazílii, ale i třeba v Turecku, když jí pak lékaři další zcela zbytečné operace udělat odmítli. Na to, jak jí to aktuálně slušelo, se můžete podívat do naší galerie.

Přesto se na její plavou hlavu tentokrát snesla i vlna kritiky. Snímek z bazénu, ze kterého se noří jako Venuše, totiž opatřila hashtagem „make-up free“. Jenže při bližším pohledu rozhodně bez líčení nebyla! „Vidím rtěnku, falešné řasy, oční stíny a barvené obočí. Stejně jako konturu a tvářenku,“ vypočítávali její zklamaní fanoušci. Jessica však, jak je jejím zvykem, na negativní komentáře nijak nereagovala...
Fotogalerie
109 fotografií