Influencerka, modelka a podnikatelka Silvia Kucherenko sbalila celou rodinu včetně syna, sestry i neteře a odcestovala s nimi do USA. Po krátké zastávce v New Yorku pokračoval klan jižněji – do teplých krajin turisty oblíbené Floridy. 

Víc než čtvrt milionu

Jak Silvia přiznává, musela se pořádně plácnout přes kapsu. „Však si to spočítejte. Nejíme ve fastfoodech, mám drahé ubytování atd., auto pronajaté...“ vypočítala na dotaz fanynky, kterou zajímalo, zda za výlet zaplatila více než 10 tisíc euro (245 tisíc korun). Podle slov čerstvé bakalářky se zdá, že o hodně víc.

A proč se vlastně neobešla bez auta? „Jsme tu na dýl, tak to byla nutnost,“ vysvětlila. Jak známo, v Americe veřejná hromadná doprava moc nefrčí. 

Jako Pamela

V pondělí se pochlubila fotkou, která potěší všechny milovníky devadesátkového seriálu Pobřežní hlídka. Silvia navlékla rudé jednodílné plavky, popadla plovák a na hlídkové věži pro plavčíka přímo na pláži pózovala se svou blond hřívou vlající ve větru – úplně stejně jako kdysi její vzor Pamela Andersonová (56).

Zkouška ve 4 ráno

Jak ale přiznává, není to za mořem jen zábava. Její syn Alexander si sice všechny zkoušky a testy udělal v předstihu, ona ale zvládá některé za běhu na dálku z Ameriky. Kvůli jedné zkoušce na vysoké škole, kde si aktuálně dodělává magisterský titul, a s ohledem na časový posun musela dokonce vstávat před čtvrtou ráno. 

Video
Video se připravuje ...

Silvia Kucherenko v Itálii předvedla svou štíhlou postavičku. Instagram

Fotogalerie
151 fotografií