Ve vztahu herečky Megan Foxové a jejího snoubence, rappera Colsona Bakera (33)  známého jako Machine Gun Kelly, nuda rozhodně nehrozí. Dvojice si v sobotu 23. prosince společně užila romantickou večeři v luxusním podniku Nobu Malibu oblíbeném celebritami. Megan se na společné rande oblékla tak, že ji skutečně nikdo nepřehlédl. 

Na sobě měla extravagantní dlouhé bílé šaty Mirror Palais ve stylu korzetu, jejichž jednotlivé díly držely pohromadě jen šněrovačky. Mezi kusy látky přitom byly pořádně velké mezery, a Meganino božské tělo tak bylo vystaveno na odiv. 

Jako den a noc

Dvojice se držela za ruce a dopřála si společně kvalitní sushi. K extravagantním šatům si herečka obula průhledné boty na platformě a čistě bílý kabátek. MGK byl naopak celý sladěný do kontrastní černé – svetr s rozhalenkou doplnil over-sized koženými kalhotami, výrazným náhrdelníkem a náušnicemi. Po večeři rovnou zamířili na tradiční opulentní párty pro VIP pod taktovkou klanu Kardashianových. 

Nedávno to přitom vypadalo, že půjdou slavné hrdličky možná definitivně od sebe. Na čas si od sebe dali pauzu, v létě se ale k sobě vrátili. Plánovaná svatba nicméně od té doby zůstává u ledu. 

Naložila mu v básních

Foxová nedávno vydala svou první sbírku poezie Pretty boys are poisonous (Krásní kluci jsou jedovatí), ve které popisuje své dřívější toxické vztahy – včetně toho s Bakerem. Rappera nazývá například „192cm vysokou dámou v nesnázích“, která vždycky čeká, až bude zachráněna, ale sama se do zachraňování nikdy nehrne. 

Video
Video se připravuje ...

Megan Fox nafotila serii kontroverzních fotografií pro magazín Interview. /YouTube.com/

Fotogalerie
94 fotografií