Foxová navštívila umělce Jesseho Krydicka a Syd Smithovou, kteří do Los Angeles zavítali v rámci tetovacího turné po státech. Hvězda Transformerů nebo hororu Bacha, kouše si u nich pořídila hned několik nových obrázků. 

Své dlouhé prsty si nechala potetovat různými symboly. Na videu, které zveřejnila Smithová, je vidět oko, hvězdičky, vlnovky nebo ozdobné tečky. 

Druhý kus je o poznání nápadnější. Jak se Krydick pochlubil na svých sítích, jde o rozkvetlý květ s lístečky, který „oblézá“ tmavý hádek. Nad tím je ještě „iluminátský“ trojúhelník. Tetování se přitom nachází na pěkně pikantním místě po straně hereččina klína. Aby mohlo vůbec vzniknout, kalhotky musely dolů.

Účelem designu bylo schovat »kérku«, kterou měla Foxová na místě z dřívějška. Šlo totiž o pozůstatek jejího vztahu s exmanželem Brianem Austinem Greenem známým z Beverly Hills 902 10, s nímž má tři děti. Od roku 2021 už ale pár netvoří. V oblasti bikin ji dosud zdobil ozdobný nápis „Brian“.

„Podařilo se mi kompletně zakrýt staré tetování novým hadem a květinami, které chtěla... Jsem moc vděčný za příležitosti, kterou mi tetování dalo, a za všechny super lidi, se kterými jsem se po cestě setkal,“ okomentoval své dílo umělec. 

Video
Video se připravuje ...

Megan Fox nafotila serii kontroverzních fotografií pro magazín Interview. /YouTube.com/

Fotogalerie
37 fotografií