Sama své tělo prý ráda nemá, ráda ho ale ukazuje. Před pár dny se žhavá herečka Megan Foxová objevila na oslavě vydání letošního plavkového speciálu magazínu Sports Illustrated, na jehož stránkách se objevily i její svůdné fotky.

Na akci v New Yorku překvapila tvrzením, které nikdo nečekal: „Trpím tělesnou dysmorfií. Sama sebe nikdy nevidím tak, jak mě vidí ostatní lidé. V mém životě není okamžik, kdy bych milovala své tělo. Vůbec žádný,“ šokovala Megan.

Krátce poté, co její slova obletěla svět, navíc přistoupila k ráznému kroku a kromě dvou jediných příspěvků smazala úplně všechno ze svého instagramu, který sleduje přes 20,6 milionu lidí. 

Ve světle posledních událostí je ale o to překvapivější, jaké fotky vlastně na síti zůstaly. Oba příspěvky jsou totiž pořádně lechtivé! Zatímco v prvním se ukázala v jednom ze svých nejodvážnějších outfitů z poslední doby, v tom druhém, který zveřejnila ještě v neděli 4. června, zašla ještě dál.

Má na něm na sobě jen miniaturní černé bikiny, ve kterých v polosedu relaxuje na gauči. Snímek přitom nezachycuje ani její hlavu nebo cokoli z jejího okolí – jen hrudník s bujnými vnady, nahé bříško, úzký pas a zakulacené boky v maličkých kalhotkách. Že by se snažila přes lichotky zvýšit si sebevědomí?

Video
Video se připravuje ...

Megan Fox v kolekci spodního prádla Giorgio Armani YouTube

Fotogalerie
156 fotografií