Ještě před pár hodinami sdílela na sociální síti fotku s bříškem a hashtagem „už jen pár dní...“ A záhy bylo všechno jinak! Děťátko se totiž rozhodlo přijít na svět krátce před termínem. „Těsně před půlnocí nás překvapila a doplnila naši rodinku,“ napsala šťastná, už dvojnásobná maminka k fotce s novorozencem, co přišel na svět v borské porodnici.

„Z Miška je už velký bratříček a z nás jsou ti nejšťastnější rodiče! Naše krásná Izabelko, všichni tě neskutečně milujeme a už jsme se tě nemohli dočkat,“ pochlubila se s krásnou novinkou sama Dominika Stará, známá z první Česko Slovenské SuperStar, na svém instagramu, kam poctivě sdílela veškeré postřehy ze svého druhého (a vlastně i prvního...) těhotenství.

O tom, že je podruhé v jiném stavu, informovala sama Dominika již v dubnu letošního roku, nedlouho po prvních narozeninách synka Michala. Ten byl dítkem doslova a do písmene vymodleným - silně věřící kráska totiž s prvním sexem čekala až do veselky, a když ihned po svatbě neotěhotněla, denně se kvůli zázraku početí obracela k Bohu. Klouček, jenž přišel na svět v únoru 2022, pak dostal jméno po tatínkovi.

Video
Video se připravuje ...

Zpěvák Martin Chodúr, jenž v SuperStar zvítězil nad Dominikou Starou: Druhé dítě ani svatba nebude! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Druhé těhotenství bylo pro blondýnku, co vyměnila uměleckou kariéru za práci výživové poradkyně a roli matky na plný úvazek, nečekané. „Miminko jsme chtěli - a přesto nás překvapilo,“ svěřila se na sociální síti. „Začátkem roku jsem byla na kontrole, všechno bylo v nejlepším pořádku, a tak jsme si s Miškou řekli, že druhému miminku dáme takový ten volný průběh, ani se o něj nebudeme snažit, ani se mu nebudeme vyhýbat.“ 

S manželem se shodovali, že by bylo dobré, kdyby se jí podařilo otěhotnět zhruba tak do konce roku. Ani jeden si totiž nepřáli, aby mezi jejími dětmi byl příliš velký věkový rozdíl, dítka by prý neměla mezi sebou tak blízký vztah. A to se jí nyní rozhodně podařilo.... Zároveň však Dominika neskrývala jisté obavy. „Bude to pro nás něco nového, určitě náročného, ale s tím jsme počítali,“ prohlašovala nedlouho před porodem.

Fotogalerie
60 fotografií