Premiéra dokumentárního snímku režisérů Michala Samira a Šimona Šafránka se během pondělního večera rozehrála v pražském Slovanském domě. Hlavními hvězdami večera byli pochopitelně právě manželé Vémolovi, Karlos a jeho žena Lela, s níž má dvě děti (Lili a Rockyho). 

Prsatá blondýna samozřejmě nikdy takovouto událost nepodceňuje a ráda se vyšňoří, jenže tentokrát ani dlouhá příprava nepomohla. Bohužel pro ni se vše sešlo tak nešťastně, že do poslední chvíle vlastně nevěděla, v čem přijde... Věčná ženská otázka, zda máme něco na sebe, že? Lela totiž měla původně vybraný světlý model ve stylu Marilyn Monroe a přes něj kabátek, který dorazil den předem. Jenže Lele neseděl a musel se nechat urychleně přešít, což zabralo celou noc. 

Pak přišla zkouška a Lela zjistila další katastrofu - nesedí jí ani šaty, necítí se v nich dobře. Takže kabátek zřejmě nevyužije, práce byla zbytečná.... A do toho musela blondýnka hledat narychlo novou róbu, v níž by se v kině blýskla. Nebylo by divu, kdyby Lela všechnu tu marnost neoplakala.

Pokud ale nějakou tu slzu uronila, během samotné premiéry už to rozhodně poznat nebylo. Perfektní make-up nedal žádné smutky znát, naopak Lele to velmi slušelo, i když nakonec zvolila opravdu něco úplně jiného, než zamýšlela původně. Přišla v dlouhých černých šatech s flitry. A bohužel pro přítomné pány, neměla vůbec výstřih, a tak nedala na odiv své přednosti. Ale přece jen malinko dráždila, a to průstřihem na zádech. Moc jí to slušelo a navíc spolu s Karlosem skvěle ladili.

Ostatně samotný Vémola to měl o poznání jednodušší, oblékl zkrátka tmavý a slavnostní oblek a mohl vyrazit. Proto také na místě pózoval před plakátem snímku již dobrou hodinu předem. 

 

Video
Video se připravuje ...

Film Karlos míří do kin: Unikátní pohled do nitra známého bijce Bontonfilm

Fotogalerie
202 fotografií