Základním měřítkem této diety, která vychází převážně ze středomořské kuchyně, je heslo: Jez do polosyta. „Když někdo bude hladový, nemusí se bát si ještě trochu přidat, když naopak bude mít pocit, že je nasycený, nemusí celé jídlo dojídat. Výhodou tohoto programu je, že tímhle typem jídla se vlastně nedá takzvaně přežrat,“ slibuje Petr Havlíček.

Stačí se jednoduše jedním krokem přihlásit či registrovat a získáte zdarma přístup ke kompletnímu 30 dennímu hubnoucímu programu Petra Havlíčka s podrobným jídelníčkem na každý den.

Snídaně

Frittata s mozzarellou, bazalkou a cuketou

Suroviny na 1 porci: 1 lžička extra panenského olivového oleje, kousek červené cibule nakrájené na tenké plátky, ¼ nakrájené cukety, 2 malá rozšlehaná vejce, špetka lžičky soli, trochu čerstvě mletého pepře, 50 g mozzarelly »třešinek«, ¾ lžíce nakrájených měkkých sušených rajčat, trochu na tenké plátky nakrájené čerstvé bazalky nebo použijte sušenou bazalku, 1 plátek celozrnného kvasového chleba.

Pokračujte ve čtení vytvořením bezplatného účtu nebo přihlášením

Pokračovat