Vémola dorazil na místo konání, tedy do kina ve Slovanském domě v Praze, mezi prvními. Oblékl slavnostní oblek a hrdě pózoval před plakátem, co zval na jeho snímek, co natočili Michal Samir a Šimon Šafránek a nazvali ho jednoduše - Karlos.

Sešla se skutečně zajímavá plejáda hvězd, nechyběly krásné dámy, s čímž už se tak trochu počítá, do Slovanského domu ale zavítali i pánové, především ti, co mají zálibu ve sportech a bojových uměních.

Filmovou událost si nenechali ujít například partneři Renata Langmannová a Ondřej Novotný. Ondřeje znají diváci Survivora coby moderátora. Jeho milou jistě není třeba představovat, krásná modelka je i vítězkou České Miss 2006. Také na premiéru vynesla odvážný model, kdy měla přes podprsenku hozené už jen sako, a tak jí jen málokdo koukal do očí.

Dále přišli Vémolův příběh zhlédnout i fotograf Tomáš Třeštík se sestrou Hanou. Proč Tomáš nevzal svou partnerku Evu Decastelo, ale není jasné. Ostatně, bez partnerky Lucie Bílé, dorazil i Radek Filipi. Stejně tak byl k vidění André Reinders, ale už ne jeho choť Hanka Mašlíková

Dobrou zábavu si nenechal ujít ani Lou Fanánek Hagen, co na fotografy ukazoval znak své kapely Tři sestry (tedy kosočtverec), vyvedl do společnosti i syna. Ten má ve tváři podobné rysy, ale pomalu už začíná tátovi přerůstat přes hlavu. Tedy, myšleno výškou. 

Originálně pźoval i komik Michal Kavalčík(dříve známý jako Ruda z Ostravy), co předváděl, jak by to vypadalo, kdyby se pěstmi oháněl on místo Vémoly. Dále přišli i tvůrci snímku a samozřejmě nemohla chybět ani bijcova manželka Lela Vémola, za svobodna Ceterová. Smutná zpráva pro pány ale je, že zvolila velmi umírněnou róbu v černé barvě. Ta se ukázala být velmi častou a populární, zvolila ji například i herečka Eliška Křenková, co dorazila za ruku s jinou brunetkou. Trochu barvy vnesla moderátorka Štěpánka Duchková, díky zelenému modelu.

 

 

Video
Video se připravuje ...

Film Karlos míří do kin: Unikátní pohled do nitra známého bijce Bontonfilm

Fotogalerie
195 fotografií