Lelu Vémolu jen na instagramu sleduje přes 360 tisíc lidí a mezi nimi je řada skalních fanoušků. Každý den tak dvojnásobné mámě chodí desítky nejrůznějších zpráv a dotazů, na které nemá prostor a čas odpovídat. 

„Jsou to strašně hodné ženské. Stále se mě ptají na nějaké rady – ať už jde o vzhled, oblečení, děti, vaření, cokoliv,“ přiznala Blesku. „Jenže já u těch dvou malých dětí nestíhám odepisovat, jsem normální ženská jako ony,“ říká.

Navíc ji prý neustále někdo prosí o fotku – a to například i ve chvílích, kdy tankuje, nebo dokonce řídí. Vymyslela proto originální plán: Uspořádala sérii speciálních setkání s názvem Lela Brunch, kam za ní mohou lidé dorazit, nafotit se s ní a popovídat si s ní osobně.

Lístek pro jednu osobu vyjde na 4 990 korun, na zájemce si vyhradí 3,5 hodiny času. V ceně budou drinky, jídlo, a dokonce i tombola a fotokoutek. „Každá dostane fotku a video na památku, bude to dámská jízda,“ slibuje Lela. Pokud by ale zatoužil dorazit i nějaký muž či chlapec, je prý samozřejmě vítán.

„Já jsem jim chtěla dát možnost, abychom si mohli popovídat, poznat se a abychom se staly takovými instagramovými kámoškami. Když má někdo rád zpěváka, jde na koncert, když herce, jde na představení. Nejsem zpěvačka ani herečka, tak jsem se rozhodla jít touto cestou. Když má někdo rád mě, může teď přijít za mnou,“ vysvětlila Lela. Fanoušci se jí prý mohou do očí zeptat na cokoliv jenom chtějí. 

Specální brunch pro zájemce pořádá hned v několika městech po Česku i Slovensku. Už 2. prosince v 10:30 hodin dopoledne ji mohou fanoušci potkat v centru Prahy. Dále jsou v plánu Brno, Plzeň, Teplice, Nitra i další města. Kromě Lely bude na místě k dispozici i její tým – stylistka, vizážistka, kadeřnice, specialistka na řasy a obočí, i fotograf, který zajistí profesionální společné fotografie.

 

Video
Video se připravuje ...

Lela Vémola na Oktagonu: Na Karlose se přišly podívat i jeho děti z Anglie! Matyáš Janíček

Fotogalerie
59 fotografií