„Dnešní večer je velkou událostí,“ tvrdili na předávání cen Sokol a Háma. Důvodem byla přítomnost Jaromíra Soukupa v sále. „Musíme ho pochválit, že přišel. Je to velké gesto, zakopáváme válečnou sekeru,“ tvářili se moderátoři jako svatoušci. 

Vzpomněli na to, jak se do nich Soukup loni nehezky opřel a Háma schválně urážky jako by otočil, Sokol ho opravil: „Ne, miláčku, já jsem na chlapy, ty jsi slizkej, slizkej.“

Soukup, který přišel s dcerou, se jen usmíval, zatímco moderátoři tvrdili, že se jedná o večer smíru. Smála se dokonce i Tereza Pergnerová, přesto, že chlapci zmínili Soukupovu hnusnou narážku na její drogovou minulost.

Pak ale došlo na další kolo. „Prodáte půlku vlastní televizní stanice, abyste si mohl koupit dvě vstupenky sem,“ skládali Soukupovi moderátoři falešný hold, a naráželi tak na jeho finanční potíže.

Video
Video se připravuje ...

Jaromír Soukup: Co řekl na moderátory Slavíka, kteří si z něj utahovali? David Turek

Dále vtipkovali na účet Petra Kolečka a jeho dvou vztahů, poté zmínili Kazmu. Po předávání cen pro zpěvačky a pár vystoupeních se ale opět Háma a Sokol pustili na tenký led. Znovu si vzali na paškál Kolečka, zmínili různé bulvární kauzy a s tragickým výrazem oznámili: „Letošní rok zemřela láska. Rozešli se Agáta Hanychová a Jaromír Soukup!“ Dokonce i v této chvíli Jaromír udržel tvář a vypadal pobaveně, že byl jeho vztah přirovnáván k největším love story. „Nikdy nezapomeneme,“ dodali pánové moderátoři, jako by byli na pohřbu.

Loňské žerty

Sokup s Hámou „válčí“ už od loňska. Během živého přenosu chtěl totiž Háma zaperlit, a proto si udělal legraci z majitele TV Barrandov Jaromíra Soukupa. „Je super, že se toho (vysílání Slavíků) ujala televize Nova a ne ta televize, co sídlí na Barrandově, protože v takovém případě bychom to mohli moderovat, jenom kdyby někdo z nás chodil s Jaromírem Soukupem,“ pronesl před rokem Aleš a v sále zavládl smích. Soukupovi ale moc do smíchu nebylo a Hámu si pořádně podal.

„Háma mi přijde jako takovej mrňavej, slizkej chlapík. Arogantní. Ten druhej, ten Sokol, já nevím, říká se, že to nemá úplně vyřešený s holkama, klukama a podobně. Je možný, že to na něm zanechalo nějaké stopy,“ vyřkl naštvaně Jaromír ve svém pořadu, který je dostupný na YouTube. Háma ho svým fórkem tak rozčílil, že se nakonec pustil i do Terezy Pergnerové.

„Pak tam byla třetí, ta Pergnerová prý byla dřív na drogách, já si myslím, že v sobotu byla na drogách určitě. A říkala, že prej mně její manžel dá injekci. Prosím vás, ona má nějakýho manžela, s kterým prý má dítě a ten byl prej na drogách, anebo je veterinář, nebo já nevím, nebo doktor. Pak urazila Karlose Vémolu, který tam seděl. Druhej den jí to prý bylo líto, protože se vyspala pravděpodobně z toho tripu, na kterým byla, “ zaútočil na moderátorku Soukup.

Svým vyjádřením chtěl dát nejspíš všem najevo, že z něj si nikdo legrácky dělat nebude. Háma se ale evidentně moc nelekl.

Video
Video se připravuje ...

Agáta Hanychová Petra Koubková

Fotogalerie
46 fotografií