Vůbec poprvé se Kordula Stropnická vžila do role skutečné modelky, když na mole předvedla hned dvoje svatební šaty. V prvních s bohatou sukní vypadala jako princezna, v druhých přiléhavých šatech na tělo, vynikla její štíhlá postava.

Stropnická zřejmě chůzi po mole odkoukala od své starší sestry Agáty Hanychové, protože nebylo ani poznat, že v roli modelky stanula na mole poprvé. A její matka Veronika Žilková (62) na ni byla náležitě pyšná. „První přehlídka, dojala mě k slzám,“ svěřila se herečka během přehlídky. 

Za nevěstu byla i influencerka a matka tří dětí Agáta Hanychová. Ta na přehlídce oblékla identické svatební šaty, ve kterých před dvěma týdny řekla „ano“ Miroslavu Dopitovi na zámku Roztoky u Prahy. Návrhářka tak neměla práci s úpravou šatů, Agáta do nich vklouzla zkrátka jako do vlastních.

Během přehlídky se čerstvě vdaná Hanychová pochlubila také zásnubním i snubním prstenem. Později na mole ještě vystřídala další dvoje šaty, z čehož jedny byly kratší a odhalovaly hubené nohy s modřinami na holeních. 

Hanychová se Stropnickou ovšem nebyly jediné známé tváře na mole. Do svatebního se oblékla také herečka Míša Tomešová(32), která se teprve vrátila z dovolené na Srí Lance, modelka Jitka Boho (32) nebo moderátorka a komička Adéla Elbel (42). Ta se v těsných šatech pochlubila rostoucím těhotenským bříškem. 

Video
Video se připravuje ...

Agáta Hanychová: Toho pravého jí pomůže najít Pawlowská! Petra Koubková

Fotogalerie
73 fotografií