Se Zuzanou strávil 30 let a vychovali spolu dcery Kláru (23) a Kristianu (18). Manželství ale před dvěma lety ztroskotalo na údajné Zuzanině nevěře. Přestože se vloni na podzim rozvedli, klid mezi bývalými manželi není a asi ještě dlouho nebude. Stále se totiž nemůžou domluvit na rozdělení majetku.

Nejlepší řešení

Boj bývalí manželé svádějí o společný pozemek v Řepích, na kterém ze stoleté stodoly vybudovali nádherný dům a také nahrávací studio, které využíval k práci Krejčí. Celá nemovitost má odhadem cenu 30 milionů korun. Upír by dům nejraději prodal, ale Zuzana je proti. „Ona nechce dělit majetek,“ konstatoval Upír Krejčí, který si teď zahrál v Jakubiskově Perinbabě a dvou světech.

Moc peněz

Nic z toho, co herec své ženě navrhl, se nesetkalo s kladným přijetím. „Dokonce jsem nabízel, že ze své poloviny koupím byt pro jednu dceru a exmanželka by pořídila byt pro druhou dceru a pro sebe, ale ani tak jsme nedošli ke shodě,“ uvedl Václav Krejčí. „Ten dům, co jsme před dvaceti lety koupili, je přitom mimořádně nehospodárný, takže za něj platím neuvěřitelně peněz jen na nákladech,“ posteskl si Krejčí pro Kafe.cz.

Z neštěstí do lásky

„Ženu poznáš v době rozvodu a děti při dělení majetku. A to teď zažívám,“ konstatoval Krejčí a dodal, že dělení majetku rozhodně není procházka růžovým sadem. Není ale všechno jen špatné, herec našel velkou lásku a září štěstím po boku přítelkyně Lucie (51). Pár se od sebe nehne ani na krok!

„Tolik citů, pohlazení a krásných slov, to je něco, co jsem za třicet let nezažil,“ svěřil se šťastně bavič o pocitu ze vztahu s Lucií, která pracuje v marketingu.

Video
Video se připravuje ...

O roli v pohádce Perinbaba 2 jsem přišel! Nepustili mě, říká Václav Upír Krejčí. Reinischova,Kristl

Fotogalerie
46 fotografií