Vincent Navrátil podědil na rozdíl od své sestry Agáty Hanychové po mamince Veronice Žilkové (62) herecký talent. Ten předvedl třeba v seriálu Boží mlýny... anebo Jedna rodina, kde ztvárňuje notně zápornou postavu jménem Medard. Další díl nové série je ostatně k vidění v televizi již dnes, tedy ve čtvrtek 4. ledna na TV Nova. Se svou sestrou však podle všeho sdílí kreativního a podnikavého ducha.

To se projevilo na jeho instagramu, kam sdílel své černobílé selfie, na němž inhaluje Vincentku. „Nechcete spolupráci?“ obracel se (nepochybně s nadsázkou) přímo na firmu stáčející slavný luhačovický pramen. Nejenom, že mu léčivá voda pomáhá na hlasivky, které jako herec často a hojně namáhá, ale zároveň se jmenuje Vincent, takže by byl pro reklamu naprosto dokonalý. 

Video
Video se připravuje ...

Vincent Navrátil: Hledám kopii mé matky! Tu chci za ženu! 

Možná se má ještě od své sestry Agáty, která se coby šikovná influencerka ve stylu Horsta Fuchse (†77) snaží prodat docela všechno, od módního oblečení přes postele, plenky a čistící prostředky až třeba po masáže nebo medy (což všechno zvládla na svém instagramu propagovat jenom za prosinec), a její sociální sítě pak působí trochu jako teleshopping, co učit. Hlavně, aby mu inhalace pomohly.

Anketa

Vydrží manželství Agáty Hanychové a Mirka Dopity?

ANO
NE

Fotogalerie
39 fotografií