Ještě v srpnu byli Michaela Buschová s Miraiem Navrátilem jako zamilovaný páreček na svatbě její nejlepší kamarádky, pak už se na společných akcích příliš nevyskytovali. Pár se v létě rozešel.

Když měla pak kapela Mirai v prosinci koncert, Míša dala přednost fotbalovému zápasu. A proč asi. Protože její srdce už nějakou dobu tluče pro mladého blonďáčka. Tím je Martin Held (28), který se živí jako kondiční trenér akademie silového tréninku STACA.

Do jejich týmu se připojil po fotbalového kariéře a zabývá se vedením osobních tréninků a rehabilitační činností. Zkrátka se snaží mladé fotbalisty vrátit na hřiště v co nejkratší době a v nejlepší kondici. Dříve hrál za prvoligové mužstvo SK Dynamo České Budějovice.

„Rok 2023 nebyl snadný, ale přinesl mi to nejlepší. Mám tu nejlepší rodinu, přátele a lásku. Teď jen ať jsme všichni zdraví. Vzhůru pravou nohou do roku 2024,“ napsala expřítelkyně Miraie na sociální síť a přidala společnou zamilovanou fotografii s novým partnerem.

„Je to tak, už nějakou dobu spolu nejsou a Míša chodí s jedním fotbalistou,“ potvrdila Blesku před časem Míšina dobrá kamarádka.

Společně novopečení milenci také oslavili vánoční svátky, když se vydali na exotickou dovolenou do Thajska. Tam zůstali i přes Silvestra a jen co se vrátili, Buschová už oblékla kombinézu a lyže a vyrazila na hory. Po rozchodu s Navrátilem rozhodně nezahálí a užívá si nové kapitoly svého života.

Mirai mezitím trávil Vánoce se svou rodinou v rodném Frýdku-Místku a s kamarádem se pak odjel ohřát na Fuerteventuru na Kanárských ostrovech.

Video
Video se připravuje ...

Mirai Navrátil má japonské kořeny: Bude slavit české Vánoce? David Turek, Elmer Carvalho

Fotogalerie
49 fotografií