Agáta Hanychová září štěstím se svým novomanželem a všem to dává na odiv. Nejraději se s ním ukazuje ve svých příspěvcích na sociální síti, což zopakovala i tentokrát.

Miláčku, můžeš se svléknout?

Tentokrát se Agáta rozhodla, že všem svým fanynkám ukáže, jak je spokojená, trochu provokativněji a odvážněji. Svého manžela totiž dala na odiv všem fanynkám na instagramu. „Miláčku, máš minutu a můžeš se svléknout?“ připojila otázku ke svému příspěvku influencerka. Všem tak naznačila, co vyblýsknutí společné fotografie předcházelo. K Dopitovi se přitom na fotce viditelně vášnivě tiskne.

Fanoušci se rozplývali

Nadšení podporovatelé manželů okamžitě přispěchali s pochvalnými komentáři. Fotografii, na které se jak Agáta, tak i Mirek zamilovaně usmívají, si nemohli vynachválit. „Krásně se na vás dívá,“ reagovala jedna z Agátiných fanynek. „Pěkná figura, oba dva. Žádný jiný frajer se k tobě nehodil tak jako Míra,“ pochvalovala si Agátin návrat k bývalému další.

Soukup sklidil vlnu kritiky

Spolu s pochvalami se ale zároveň od Agátiných příznivců snesla vlna kritiky na jejího bývalého partnera, mediálního magnáta Jaroslava Soukupa. „Agátko, konečně sis našla chlapa co se k tobě hodí. Když si vzpomenu na toho...“  nemohla mu přijít na jméno jedna ze sledujících dcery Veroniky Žilkové(62).

Fotogalerie
77 fotografií