Při vchodu do baru, kde se ročenka křtila, hosty přivítala cedule – Dnes soukromá akce. Sraz tatínků dětí Agáty Hanychové. Bohužel nikdo ze tří otců jejich dětí, ani modelka sama, na akci nedorazil. 

„Po celém podniku jsou rozvěšené moje kolekce a tohle mi přišlo vtipné dát ke vstupu. Jsem rád, že přišli manželé Brzobohatí, kteří jsou v mé ročence hned několikrát. Naštěstí si oba ze sebe umí udělat legraci, takže mě neposlali někam a přišli mi to pokřtít,“ řekl Blesku Tomáš Břínek, který si často nebere servítky. „Mám nějaké žaloby a občas mi někdo zavolá, ale časem se to urovná, jako třeba s Richardem Krajčem,“ dodal se smíchem grafik. Do Krajča si kopl po předávání Slavíků, kam přišel ve výstředním modelu. 

Video
Video se připravuje ...

Tomáš Břínek - Krest rocenky Reinischová, Kristl

Na paškál si vzal i Brzobohatého, když se rozváděl s Táňou Kuchařovou a bral si Danielu Písařovicovou. Koláž z jejich svatební fotky, kde jim prohodil obličeje Ondru pobavila. 

Je to vtipný, co na to jinýho můžu říct? Já se s těma věcma musím vypořádat, nějak se s nima konfrontovat. Nikdy to nebylo moje vlastní rozhodnutí, že se zrovna z tohodle bude na mojí adresu dělat legrace, ale když už se dělá, tak je to vtipný,“ řekl Blesku muzikant, který si po celou dobu ročenkou listoval. 

Tomáš byl zetěm moderátorky Haliny Pawlowské (68). S její dcerou Natálií má syna Huga. Ani ten nechyběl na křtu, ale na přání rodičů se vyhýbá médiím. 

Všichni spolu nějak vycházíme. Že bych s Halinou chodil na kafe, tak to ne, ale v rámci možností se bavíme. Vím jistě, že ani jedna tady dneska není,“ přiznal Břínek. 

Fotogalerie
53 fotografií