Svatba, odchod z internetové televize DVTV, stěhování... To je jen stručný výčet změn, které se v minulém roce v jejím životě odehrály. Moderátorka jen září a je vidět, že je konečně šťastná.

Na křtu knihy Obchodníci s dětmi od Hany Hindrákové, který moderovala, se rozpovídala i o adopci! „Tabu to pro mě není, ale zároveň si myslím, že to chce strašně moc odvahy, aby člověk tento krok udělal,“ začala Daniela. „Musí to mít velmi dobře rozmyšlené, protože znám příběhy lidí, kteří adoptovali dítě, a nebyly to úplně šťastné příběhy,“ uvedla dosud bezdětná moderátorka svou nepřímou zkušenost.

Loni v říjnu se Daniela s Ondřejem stěhovala do nového společného hnízdečka lásky. V té době prý doslova žili mezi krabicemi a nebylo to pohodlné ani pro jednoho z nich. Tomu je už nyní naštěstí konec. „Už máme vybaleno a všechno přitlučený. Už nežijeme v krabicích, takže svět se pohnul lepším směrem,“ radovala se Daniela.

Co si odnesla ze StarDance?

Na křtu knihy se Daniela setkala se svým tanečním partnerem Michalem Mládkem (38) ze StarDance. Přestože spolu tančili v roce 2018, ze soutěže si prý moderátorka přece jen něco odnesla. „Stále rovně stojí,“ poznamenal s úsměvem Michal.

Video
Video se připravuje ...

Manželé Brzobohatí spolu na jevišti! Kdo je nervózní z přítomnosti druhého a čí tchýně lépe vaří? Videoredakce ženských webů

Fotogalerie
50 fotografií