Brali se po krátké známosti v polovině září u italského jezera Lago di Garda. „Svatba proběhla úspěšně a moc mile, v kruhu nejbližších a přátel,“ svěřil se Brzobohatý stručně o jejich romantické svatbě v zahraničí. Víc se ale rozpovídal o své ženě Daniele, která si z něho neustále utahuje.

Daniela se mi směje, ale mě to baví. Když mám nějaký ego-záchvat, vyloženě se mi vysmívá. Třeba, my máme chaloupku na Slapech a já jsem měl klávesy v autě. Jeli jsme na Slapy, narvané auto věcmi. A Daniela mi říká, že už mám ty klávesy asi týden v autě, a jestli je nechci vzít domů, proč bych je vezl i na ty Slapy. A já jí na to řekl, a jsem úplnej kretén, že jsem to řekl: Jasně, že si je vezu na Slapy. Tak snad jsem skladatel! Vedle bylo ticho a po chvíli vyprskla smíchy. A od té doby, se cokoli takového stane, mi Daniela řekne: Tak snad jsi skladatel!“ prozradil Ondřej v show 7 pádů Honzy Dědka jednu z veselých historek jejich vztahu.

V těchto ohledech ho Písařovicová sice krotí, ale ve finále je na něj pyšná, jak mu to za klávesami jde. Brzobohatý nedávno uvedl do divadel svůj zbrusu nový muzikál Anděl Páně a moderátorka prý pláče dojetím pokaždé, když ho vidí nebo slyší jeho hudbu.

Video
Video se připravuje ...

Manželé Brzobohatí poprvé spolu na pódiu: Hádka kvůli záchodu! David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
52 fotografií