Konec manželství Ondřeje Brzobohatého a Táni Kuchařové měl podle jejich původního plánu proběhnout v klidu, to se ale úplně nepovedlo kvůli provalení Ondrovy záliby v drag queen. Je tak poměrně pochopitelné, že někdejší královna krásy si přeje mít klid.

„Že si člověk dává partnerský detox, neznamená, že je sám a opuštěný, ale ani to, že je chudák. To já rozhodně nejsem a nikdy jsem nebyla. Akorát si prostě od jisté doby chci nechávat věci pro sebe a chci mít klid,“ prozradila pořadu ShowTime s tím, že je to v její situaci pochopitelné.

„To, jak se tady neustále prezentuje, že jsem opuštěná a tak dál, je taková hra. Spíš se mi ta role podsouvá,“ posteskla si. „Takhle to nikdy nebylo a není. Myslím, že ani nikdy nebude,“ uvedla a vysvětlila, že má kolem sebe mnoho blízkých lidí, kterým může kdykoliv zavolat. „Nekompenzuju si své pocity někým jiným,“ vysvětlila.

Zda už po rozvodu někdo získal její srdce, ale tají. „Chci mít klid, nechci se k tomu vyjadřovat. Pro mě je důležité, aby lidé, kteří jsou kolem mě, nebyli toxičtí. A to se mi už daří,“ prozradila s tím, že je sama zvědavá, co jí rok 2024 přinese. „Já se sama nechám překvapit, co mi život přinese a co mi bude klást do cesty. Těším se ale na to, že vstoupím do roku 24 s novou energií,“ dodala.

Video
Video se připravuje ...

Taťána Kuchařová: O tom, že se mám fajn, nikoho nepřesvědčuji. Matyáš Janíček, Lukáš Červený

Fotogalerie
78 fotografií