Agáta stejně, jako velké množství dalších diváků, zaregistrovala novou epizodu Výměny manželek, ve které figuruje namísto páru žena - muž dvojice dvou maminek Kačka a Dominika. V jejich domácnosti se v posledních letech udála řada změn, Domča je totiž biologicky tatínkem jejich společných dětí, dnes ale žije jako žena. Šokovaná Agáta u obrazovky nestačila valit oči. 

„Tak holčičky, já jsem se teď dostala k Výměně manželek, manželů... nebo nevím, jak to nazvat, to je hustý,“ rozprávěla na videu v instastories, zatímco jí z Domčiny tranzice neboli změny pohlaví šla pořád ještě hlava kolem. 

Agátě sice údajně došla slova, pořád toho k věci ale měla hodně co říct. „Vůbec nevím, co k tomu říct. Kdyby můj manžel třeba přišel a řekl, že bude žena, nebo kdybych já přišla za ním, že chci být muž...“ šokovala sama sebe imaginárními scénáři. 

Nakonec přestala chodit kolem horké kaše a jasně řekla, že podobné životní dráhy prostě neschvaluje. „Nevím, no, ten dnešní svět... já jsem asi trošku proti tomu. Tak a teď mě všichni zabijou,“ prohlásila a už předem očekávala kritiku. Pokud má influencerka mezi svými „holčičkami“ i nějaké ženy, které prošly tranzicí, alespoň nyní vědí, na čem jsou. 

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek o tranzici: Jak to celé bylo? TV Nova

Fotogalerie
38 fotografií