Sázky na svatby a rozvody celebrit nejsou neobvyklé, Fortuna je vypisuje v kategorii Stane se v roce... Lidé, kteří správně odhadnou, co se v daném roce stane (tady šlo o 2023), mohou vydělat nemalé peníze! 

A stalo se tak i v případě svatby Agáty s Mirkem Dopitou, s nímž má už 12letého syna Kryšpína.

Riziková sázka

Mezi sázkaři totiž koluje tiket, podle kterého 16. listopadu v 19:18 hodin neznámý tipér položil 1000 korun na to, že do konce roku uzavře Hanychová manželství právě s Dopitou!

To se poté, co v dubnu porodila dceru Jaromíra Soukupa (54), aby se s televizním ředitelem v létě hořce rozešla, zdálo krajně nepravděpodobné. Fortuna v návaznosti na jejich rozchod vypsala několik nových příležitostí ohledně budoucnosti divoké modelky, a proto také dělal kurz na možnost svatby s Dopitou astronomických 333:1!

„Bookmaker se rozhodl jít do rizika,“ uvedl mluvčí Fortuny Petr Šrain, když u něj Blesk pravost tiketu ověřoval. Zřejmě jednal i pod vlivem Agátina prohlášení, že se už nikdy vdávat NEBUDE!

Vlna spekulací

Hanychová ale proti předpokladům přijala takřka okamžitě zpět na hruď právě Dopitu a 29. prosince šokovali Česko sňatkem! A právě proto se o záhadné sázce, která tipérovi přihrála 333 tisíc, tolik diskutuje. V půli listopadu už totiž o jejich plánu mohla vědět řada lidí, novomanželi a rodinou počínaje a těmi, kdo veselku zajišťovali, konče.

„To vsadila sama Hanychová, ne?“ rýpe jeden z uživatelů sítě X. Další diskutéři podezírají její matku, manžela Dopitu nebo jeho okolí. „Tak to Agátě zaplatilo svatbu,“ míní uživatel Petr. „Dopita si ji vzal dva týdny po oficiálním rozvodu. No, zajímavé...“ nadhazuje Aneta. 

Výhru vyplatili

Fortuna ale celou sázku prověřila, výhru vyplatila a nehodlá dál nic řešit. „Sázek na svatbu s Dopitou jsme registrovali více, ale tento jediný tiket vsazenou sumou, a tedy i výhrou, zcela vyčníval. Spekulace jsou spekulace, my to bereme jako hru,“ uvedl pro Blesk Šrain.

A teď... Sázky na rozvod!

Sázet na budoucnost Agáty Hanychové lze i dál, v nabídce jsou už nové kurzy. „Baví to nás i sázkaře,“ vysvětluje za Fortunu Šrain. V nabídce Stane se v roce 2024 jsou tak další děti, jejich jména, další ženichové či Agátina účast v různých reality show od Love Islandu (50:1) po Survivor a StarDance (oba 10:1).

„Novomanžele to patrně nepotěší, ale jasně preferovanou variantou je zatím u našich sázkařů varianta rozvod v roce 2024, na kterou sází v kurzu 5:1,“ dodává Šrain. Kurzem 333:1 je oceněn následný sňatek s Karlosem Vémolou či Leošem Marešem.

Video
Video se připravuje ...

Agáta Hanychová: Proč vždycky bude fanynka Karlose Vémoly? David Turek, Elmer Carvalho

Fotogalerie
104 fotografií