Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Za 48 hodin si přišla na desítky milionů! Kráska na OnlyFans vydělává balík

Autor: rc - 
13. ledna 2024
18:05

Před pár lety influencerka Corinna Kopfová slíbila svým fanouškům na sociálních sítích, že se připojí k erotické stránce OnlyFans. Jak slíbila, tak splnila. Právě vstup na stránku pro dospělé z ní udělal milionářku! Sexy blondýnka nyní prozradila, že si na miliony přišla za pár hodin. 

V roce 2021 se Corinna obrátila na své fanoušky na sociální síti X (dříve Twitter) a sdělila, že se připojí na erotickou stránku OnlyFans pod podmínkou, že její tweet získá 500 tisíc lajků. Na stránce pro dospělé si skutečně profil založila a od té doby sklízí neuvěřitelný úspěch. Influencerka je bez nadsázky hvězdou sociálních sítí. Na instagramu ji sleduje 6,9 milionu fanoušků, na síti X má tři miliony fanoušků a na OnlyFans vydělává balík.

Britskému deníku Daily Star prozradila, že za pouhých třicet dní vydělala více než 94,4 milionu Kč! Kráska se svým bohatstvím netají. Na instagramu dává možnost nakouknout do jejího extravagantního života. Užívá si exotických dovolených, na které léta soukromými tryskáči a jezdí v luxusních autech, včetně Lamborghini Huracán EVO. Vlastní nemovitost v Los Angeles a koupila si i farmu na Floridě, kde teď trvale žije.

Influencerka se sice raduje z úspěchů, nicméně čelí i kritice. Někteří z jejich fanoušků ji obviňují z toho, že na různých sociálních sítích zveřejňuje stejné fotografie. Zatímco některé influencerky tvrdí, že úspěch nepřišel ihned, Corinna na něj prý nemusela čekat dlouho. Za pouhých 48 hodin od přihlášení na erotickou stránku si prý přišla na více než 22 milionů Kč.

Video  Influencerka Kerstin Tristanová za tetování utratila své úspory.  - instagram/tattoo_butterfly_flower
Video se připravuje ...

spania ( 14. ledna 2024 15:53 )

A že by to byla taková krasa­vice­...Nor­mální pohledná holka.Prostě má v tomhle směru štěstí - pokud se tomu dá říkat štěstí. 😕

obcan cesko ( 14. ledna 2024 15:50 )

9 z 10 rodičů nemá ani tucha, jak si jejích 14-ti leta dcera vydělává prachy!!!

Zobrazit celou diskusi