Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Influencerka (18) randí s o 42 let starším mužem. Fanoušci ji označují za zlatokopku!

Autor: pma - 
6. ledna 2024
12:54

Mladičká milovnice fitness Keisha Louisová (18) začala počátkem roku 2022 sdílet na sociálních sítích cvičební videa. Na těch se krátce na to začal objevovat její o 42 let starší přítel Dimitrios Fotis (60). Pár spojila společná vášeň pro fitness, mnozí fanoušci si ale myslí, že je Keisha vypočítavá, a označují ji za zlatokopku. Pár si ale z kritiků jejich vztahu těžkou hlavu nedělá. Podle Dimitrose mu jen lidé krásnou mladší přítelkyni závidí.

Několikaletý věkový rozdíl mezi partnery je v současné době naprosto normální jev. Když však milence od sebe dělí desítky let, veřejnost bývá vůči jejich vztahu často skeptická. Tak tomu je i v případě Keishy Louisové a jejího přítele Dimitriose Fotise. Ti se podle deníku The Sun dali dohromady počátkem roku 2022 v posilovně, která je pro ně pro oba velkým koníčkem. 

Pár od sebe dělí věkový rozdíl 42 let. A právě to mnohým lidem nedá spát. Někteří osmnáctiletou Keishu vinní z toho, že je s šedesátiletým Dimitrosem jen kvůli penězům, a onazčují ji za „zlatokopku“. „Říká se, štěstí si za peníze nekoupíš, ale to funguje, co?“ napsal Keishe jeden z fanoušků na sociální síti.

Partneři si ale z kritiky jejich vztahů nic nedělají. „Tohle je náš vztah, ne váš. Milujeme se a to je to nejdůležitější,“ sdělila fanouškům před časem Keisha. Podle Dimitriose nenávist lidí pramení z toho, že mu jednoduše mladou přítelkyni závidí. „To, co dělám, rozhodně není nezákonné,“ vzkázal Dimitros.

Přestože někteří lidé se na sociálních sítích nad vztahem Keishy a Dimitrose pozastavují, mnoho lidí jejich lásce přeje. „Mezi mnou a mým partnerem je rozdíl 19 let. Jsme spolu 11 let a jsou to nejhezčí roky mého života,“ vzkázala milencům jedna z jejich fanynek. „Doslova nerozumím té nenávisti, kolem vás. Pokud jste oba šťastní, koho to zajímá?!“ nechal se slyšet další podporovatel. 

Jiři Ludvik ( 9. ledna 2024 13:14 )

Ty jsi jen opravdu varle..

Jiri Ludvik ( 9. ledna 2024 12:45 )

Ale má dukáty, dukáty 😂

Jiri Ludvik ( 9. ledna 2024 12:43 )

Tak na ni tak neskákej!😲

Jiri Ludvik ( 9. ledna 2024 12:41 )

Ty jsi taky dospělí,akorát Ti chybí mozek a to je celý problém!

clarabella ( 7. ledna 2024 07:50 )

Tady už spíš děduy

Zobrazit celou diskusi