Pavlína svého manžela Rica opustila asi rok před jeho smrtí (k níž došlo 15. září 2019) a on se jí »odvděčil« tím, že ji vyškrtl z poslední vůle. Pořízková se tři roky soudila a nakonec podíl z dědictví vysoudila. Dlouho nemohla najít svůj klid a hlavně lásku. Tu našla až před rokem, na seznamce pro celebrity.

„1. ledna loňského roku jsem se probudila sama s vědomím, že můj nový život je skoro hotový. Ale nevěděla bych, jak dobře jsem ho přestavěla, dokud bych do něj nepustila někoho jiného. Vešel dovnitř o dva dny později,“ přiznala na sociální síti Pořízková, která nyní s producentem Jeffem Greensteinem oslavila rok vztahu.

Video
Video se připravuje ...

Modelka Pavlína Pořízková v Česku: Polibky a objetí v náruči producenta Zoufalých manželek! Markéta Reinischová

„Dnes se probouzím v náručí své lásky. Jako každé ráno se probudíme propletení a otevřeme oči, abychom viděli toho druhého usmívat se,“ svěřila se modelka a přidala společnou fotku z postele.

Dvojice se loni v červnu poprvé ukázala v Česku, když kráska křtila svou knihu No Filter, a posléze se stali součásti karlovarského filmového festivalu.

„Těžké časy nebyly nekonečné, i když to tak vypadalo. Dobré časy také nejsou nekonečné. Proto jsem nekonečně vděčná za každý rok, každý den, každý okamžik,“ říká s pokorou Pavlína.

Fotogalerie
62 fotografií