Není umění se obléct z šatníku za miliony, ale vynést i cenově dostupné šaty. Takovou myšlenku chtěla Krainová vzkázat všem ženám, hlavně těm, které ji sledují.

„Holky, jsou koupené v Zaře ve výprodeji pár hodin před oslavou 31.12. v OC Smíchov za 699 Kč. Pamatujte, za prachy si vkus nekoupíte, možná tak ztracené sebevědomí může v drahých hadrech vypadat o trošku lépe. Já si ho posledních pár let raději než s kreditkou v předražených krámech získávám u cvičení. A pamatujte, v jednoduchosti je krása,“ napsala Simona ke svému snímku v černých šatech.

Ještě dodala pár rad, jak šaty povznést na vyšší úroveň a zaujmout v nich. „Stačí vhodné doplňky, dobrá kabelka a pak zatraceně vysoký nepraktický nenositelný lodičky, které tomu všemu dají ten správný drzý náboj. A to nejdůležitější nakonec, způsob, jakým to umíte vynést a prodat a o tom to celý je. Vaše osobnost, úsměv a půvab je vaše značka, to nikdy nemůže být ve slevě,“ dodala Krainová.

Modelce poslala snímek ve stejných šatech i jiná žena, která si je ve výprodeji pořídila taktéž. Krainová zveřejnila její snímky k porovnání.

Video
Video se připravuje ...

Simona Krainová (50): Čistka luxusu! Stovky párů bot a kabelky musí pryč Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
46 fotografií