Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Trapas prezidenta: Ať se zeptá ženy, co znamená mít koule, radil Duda. Zpráva unikla omylem?

Autor: ČTK - 
4. ledna 2024
20:04

Polský prezident Andrzej Duda dnes zaskočil uživatele sociální sítě X svým vulgárním příspěvkem na této platformě. Podle všeho šlo o omyl, protože příspěvek po necelé minutě smazal. „Řekni mu, aby se zeptal své ženy, co to znamená ´mít koule´. Ona to ví!“ napsal komusi konzervativní prezident.

Portál onet.pl předpokládá, že prezident Andrzej Duda si nejspíše s někým psal soukromé zprávy na sociální síti X, ale jednu z nich omylem zveřejnil jako příspěvek. Nebyl součástí existujícího vlákna.

Podobný přešlap Duda udělal také loni v březnu, připomíná onet.pl. Do odpovědi k příspěvku tehdejšího ministra obrany Mariusze Blaszczaka o ukrajinské objednávce útočných pušek Grot se prezidentovi vloudil text soukromé konverzace o tomto tématu.

Letos na Nový rok Duda na svém instagramovém účtu poděkoval za "kouzelný mem", fotomontáž, na které je se svojí manželkou Agatou v odvážné taneční pozici.

Duda podle onetu během působení ve funkci polského prezidenta výrazně omezil svoji aktivitu na sociálních sítích. Jeho příspěvky během let nabraly oficiálnějšího rázu. Na počátku navazoval kontakty také s anonymními uživateli i s vulgárními přezdívkami.

Duda je polským prezidentem od roku 2015, druhé funkční období mu skončí příští rok v létě.

Video  Pavel a Duda mluvili o hrozbě útoku Ruska. Maďarka Nováková i Čaputová podpořily v Praze Ukrajinu  - ČTK/Blesk Zprávy
Video se připravuje ...

 

Uživatel_5318603 ( 26. dubna 2024 10:20 )

Jo 1 2 3

Jaroslav Vašíček ( 3. dubna 2024 01:10 )

Za první se nauč pravopis a pak teprve piš veřejně. Za bolševika jsi chodil zřejmě s červným šátkem a v modré košili. Tak si nevylepšuj svůj kádrový profil tím,že se budeš s despektem yyjadřovat o panu presi­dento­vi,kte­rého já si velice vážím.A to jsem bývalý student v rce 1951 z politických důvodů nepřipuštěn k maturitě,bývalý pétepák (1952=1954 Bratis­lava)­,poli­ticky persekvovaný i s rodinou .

Jirik-ta ( 9. ledna 2024 22:22 )

Neuvěřitelný příběh: Mladá sestřička konala v dobré víře a skončila se zničeným zdravím (svedominaroda) na youtube (Eliška Šťastná)

Po nekonečném kolečku po různých lékařských zařízeních se Eliška vloni dozvěděla nepříznivou diagnózu: FND, funkční neurologická porucha, porucha hybnosti. Lékaři uvádějí jasnou souvislost mezi očkováním a touto diagnózou, která je však relativně nová a neexistuje žádná známá efektivní léčba.
(htt­ps://w­ww.y­outu­be.co­m/wat­ch?v=v­05Jz2F­carM&t­=1625s)

Uživatel_5650027 ( 7. ledna 2024 17:43 )

👏👍

Uživatel_5522193 ( 6. ledna 2024 08:16 )

Hezký výrok , vůbec ne od věci 🤪

Zobrazit celou diskusi