Všechno začalo, když nejstarší dcera Štikových, Ornella Koktová, práskla ve svém podcastu, který vede s Agátou Hanychovou (38), dávné pikantní tajemství své mámy.

Monika Binias, tehdy ještě Štiková, kdysi účinkovala v pořadu Tchyně na Barrandově, a radila rozhádaným rodinám, jak vyřešit svoje spory. Nejednalo se ale o autentickou reality show, nýbrž o pořad s najatými herci.

Monika Štiková (podnikatelka)
 

Sex a společné tetování

Jedním z nich se jednoho dne stal i Aleš Bejr – a s kontroverzní blondýnkou prý ihned přeskočila jiskra! „Je to asi osm let zpátky, ale vznikla z toho love story. Dokonce si spolu nějak chtěli nechat vytetovat na rameno Kleopatru. Tehdy byla ještě vdaná za mého tátu,“ popsala Ornella. 

Bejr hrozí žalobou!

Netrvalo dlouho a k celé aféře se vyjádřil sám Bejr. „Nevím, kdo si to vymyslel, ale prostě najednou, když se o mně mluví, tak se na mě tohle jede. Proč to tedy neřekla dřív, než po osmi letech? To jsem zvědavý, kdo si co na mě ještě vymyslí. Není to pravda a už to řeším se svou ženou, zda podám žalobu za pomluvu,“ rozhorlil se pro express.cz. Ačkoli youtuber v průběhu let vystřídal i jiné přítelkyně, od roku 1997 je dodnes ženatý se svou manželkou Angelou. 

Video
Video se připravuje ...

Psychopat Bejr před Clashem: Soukup odjede sanitkou! David Turek

Monika svůdkyně?

Bejr ovšem připouští, že jistá romance na place vznikla. Prý ale čistě jednostranná ze strany Moniky... „Říkala, že jsem borec, kořen a mám pěkné svaly, tak jsem jí poděkoval a ona na mě, že je škoda, že jsem ženatý. Pak odjeli. Natáčelo se u nás dva dny, asi mě chtěla. Nic mezi námi ale nebylo, já ji do té doby neznal,“ tvrdí protivník Jaromíra Soukupa (54) z ringu Clash of the Stars.

Bejrovy vytáčky Monice přijdou úsměvné. Podání žaloby by mu ale neradila! „Myslím, že to vědí jenom ti dva lidi. V našem případě tedy ne, ale nicméně mě překvapilo, že je stále se svojí ženou. To mi vyrazilo dech. Nemá cenu se vyjadřovat k tomu, co on říká, protože pravdu jistě zná. Víme ji oba dva a dál se tím nebudu zaobírat. Co se týče žaloby, tak to bych mu neradila, protože to ví asi další milion lidí,“ vyjádřila se k věci. 

»Tohohle lituji!«

Na slova o tom, že by to měla být právě ona, kdo Bejra - a to navíc neúspěšně - sváděl, zareagovala jednoznačně: „Já nikdy žádného muže nesváděla. Muži jsou lovci a žena pak pouze určí, jestli má muž šanci, nebo ne!“ 

Navíc jí prý začíná silně vadit, jak se Bejr už dlouhodobě snaží získat si pozornost skoro za jakoukoliv cenu. „Zdá se mi, že on je úplně mimo a chce se zviditelnit. Dlouhodobě. Už od natáčení té Tchyně. Dělá to za každou cenu i takovým divným způsobem. S takovým člověkem už nechce člověk vůbec jednat. Říká se ničeho nelituj, ale tohohle možná já lituji,“ přiznala »Mama Štika«, která má sama na krku nejednu kontroverzi. Aktuálně si ale užívá klidného života se svým mladičkým manželem, hokejistou Petrem Biniasem (26).

Video
Video se připravuje ...

CELÝ ZÁPAS: Jaromír Soukup vs Aleš Bejr na Clash of the stars! David Turek, Daniel Kristl

Fotogalerie
74 fotografií