Nesportovním chováním soupeře otřesený Soukup tak nad hlavu zvedl pohár pro vítěze! Blesku následně poskytnul exkluzivní vyjádření k zápasu. „Nevím, proč nechtěl Aleš Bejr boxovat. Od začátku byl bez úderu a dost mě to překvapilo. Věděl, že nemá šanci vyhrát, tak začal faulovat, nebo je opravdu blázen. Nevěděl kudy kam. Myslím si, že se bál. Raději fauloval ze strachu,“ okomentoval necelou minutu a půl hlavního zápasu Soukup.

Úprk z haly

„Bral každou přední ruku. Tohle byl zápas v boxu, tohle nebyl thaibox, ani MMA, ani nevím co,“ řekl bezprostředně po vítězství Jaromír Soukup, který fanouškům ve vyprodané holešovické hale poděkoval. Když se trochu oklepal, začal se mu na tváři objevovat úsměv. Následně se odebral do své šatny a pak zmizel, aniž by měl v plánu zavítat na afterparty všech zápasníků. Za zápas by měl majitel televize dostat víc než milion korun. Za zápas trvající 89 vteřin si tak vydělal 11 235 korun za každou sekundu. Blesku potvrdil, že zisk věnuje na charitu.

Fanoušci zuří

Směrem k agresivnímu šílenci se okamžitě vznesla ohromná vlna kritiky, především od fanoušků, kteří za sledování tohoto zápasu zaplatili. „Hlavní zápas naprostá komedie. Za tohle by měli vracet peníze,“ komentoval zápas jeden z diváků. „Radši půjdu s dcerou do cirkusu, než sledovat tohle,“ přidal se další nespokojený sledující.

Video
Video se připravuje ...

CELÝ ZÁPAS: Jaromír Soukup vs Aleš Bejr na Clash of the stars! David Turek, Daniel Kristl

Agáta na vlnách podivna

Na webu si zápas nenechala ujít ani Soukupova poslední oficiální expartnerka Agáta Hanychová, která se po Vánocích provdala za otce svého prvního dítěte Mirka Dopitu. K fotce, kde Bejr dusí v kravatě Soukupa, přidala jen prosté: „Hmmm…“ Reakce vyjádřená neurčitým citoslovcem se zřejmě Agátě rozležela, neboť během noci totiž tento příspěvek z její sociálních sítí zmizel!

K.O. od fanouška: Veselého odnesli na nosítkách!

Jeden z fanoušků napadl při nástupu kontroverzního influencera Tadeáše „Gangstaboy“ Veselého (22), který nakonec skončil v péči lékařů. Celým případem se bude zabývat policie. Jeho zápas byl zrušen.

Lady Dee: Zápas byl horší než anál!

Na body v dalším ze zápasů zvítězila pornoherečka Lady Dee (27), která se musela na poslední chvíli srovnat se změnou soupeřky. Lauberovou nahradila gymnastka Eliška Kovaříková a odvedla skvělou práci, jelikož vydržela celá tři kola a nebyla ve výsledku nijak ohrožena ukončením. „Bylo to horší než anál! S natáčením porna se to vůbec nedá srovnat, a když, tak jeden takovýto zápas je jako když natočím 20 scén,“ reagovala Drahomíra „Lady Dee“ Jůzová.

Video
Video se připravuje ...

Jaromír Soukup v Clash of the stars: Proboha, do čeho to jdu? David Turek

Fotogalerie
73 fotografií