Po bleskurychlém a ne zrovna příjemném rozchodu s Agátou Hanychovou, s níž má Jaromír Soukup dceru Rozárku, by se mohlo zdát, že podnikatel na lásku zanevřel. Opak je ale pravdou. Ženy mu nadále imponují, a jak sám přiznává, nedokáže bez nich být.

Žijeme v reálném světě, stýkáme se s lidmi pracovně, soukromě. Já žiju svůj život dál. A samozřejmě, že ženy v něm hrají svoji roli. Vždycky hrály. Já ženy obdivuju a neumím si v dlouhodobém horizontu bez žen život představit, stejně jako naprostá většina mužů,“ přiznal Soukup týdeníku Sedmička.

Zda v současné chvíli partnerku má, sice nepotvrdil ani nevyvrátil, nicméně rozhodně se neseznamuje skrze sociální sítě. „Dovedete si mě představit, že jsem na Tinderu? Samotného by mě zajímalo, co by se dělo. Pravda je, že jsem na sociálních sítích populární a nějaké ženy se ozývaly, ale na tohle já nejsem, tudíž pokud nějakou partnerku mít budu, nepochybně to bude vztah z okruhu mých kontaktů, které mám, nebo z lidí, které znám,“ dodal Soukup s tím, že preferuje osobní seznámení.

Právě osobním kontaktem došlo ke sblížení mezi ním a Hanychovou, kterou si začátkem léta roku 2022 pozval k sobě do studia. Ihned to mezi nimi zajiskřilo, krátce nato odletěli na společnou dovolenou a během několika týdnů Agáta otěhotněla. Pět měsíců po narození společné dcery Rozárky se však rozešli a Hanychová se tři měsíce nato provdala za svého expartnera Miroslava Dopitu.

Video
Video se připravuje ...

Jaromír Soukup o svatbě s Agátou: Plánujeme budoucnost se vším, co může přinést. Tomáš Ksandr

Fotogalerie
55 fotografií