Po desítkách žádostí, kdy měl zájem se domluvit, nezbylo řediteli televize Barrandov nic jiného, než se obrátit na soud.

„Můj klient tak učinil z důvodu, že se mu nedařilo dlouhé měsíce s matkou jejich dcery dohodnout a neviděl jiné východisko. Dále se s ohledem na nezletilé dítě k celé záležitosti nebudeme vyjadřovat,“ sdělil Blesku JUDr. Martin Richter, který zastupuje Jaromíra Soukupa.

„Budu to muset řešit předběžným opatřením. Nikdy nevíte, co koho napadne. Svět je plný bláznů,“ řekl Blesku Soukup krátce po rozchodu s Hanychovou. Od té doby ji opakovaně vyzýval, aby tak nečinila, leč marně. Proto se obrátil na soud.

Vrací úder

Po vydání předběžného opatření máma Agáta okamžitě přešla do protiútoku. „Jsem ráda, že na instagram Rózu dávat nemůžu, ale dneska jsem se dozvěděla, že Róza byla celý odpoledne na televizi Barrandov,“ sdělila v pátek influencerka svým sledujícím na instagramu.

„V minus deseti, tím pádem byla přemísťovaná venku, do toho jsou všichni nemocní... A tohle osmiměsíční miminko  místo aby bylo doma s mámou, tak bylo na televizi Barrandov, protože to je přece prostředí pro děti,“ dodala Agáta s notnou dávkou ironie pod fotkou, na které je Rozárka vidět zezadu.

„Vyjádřila jsem se na instagramu, víc to nemá smysl. Ať si každý udělá rozumný úsudek. Logický mi to nepřipadá. Róza byla asi na deseti titulkách Sedmičky (časopis vydávaný Jaromírem Soukupem – pozn. red.) a nevím čeho všeho ještě,“ odpověděla na dotaz Blesku Hanychová, která se po rozchodu se Soukupem provdala za svého expartnera Mirka Dopitu (39), s nímž má syna Kryšpína (12).

A teď ještě Prachař

Podle informací Blesku měla dojít trpělivost také otci Agátiny starší dcery Miy (6). Herec Jakub Prachař (40) ji kvůli stejné záležitosti rovnou žene k soudu a setkat se u něj mají už na konci měsíce.

Video
Video se připravuje ...

Agáta Hanychová: Toho pravého jí pomůže najít Pawlowská! Petra Koubková

Fotogalerie
124 fotografií