Po příchodu do galerie Fait se Táňa netajila, že je ve stresu a ráda by ho zahnala sklenkou šampaňského.

„Místo plesu jsem mohla skončit ve vybitém autě na dálnici. Ale všechno dobře dopadlo a jsme tady s mým doprovodem. Už se těším na skleničku bublin, tu teď opravdu potřebuji,“ svěřila se udýchaná kráska. „Když už mám šaty v barvě šampaňského, tak musím mít i tu skleničku,“ smála se Taťána, kterou doprovodil učitel tance Michael Petr.

„Známe se asi rok a jsem ráda, že jsme tady spolu. Jestli jsem zadaná? No, tak to si nechám pro sebe,“ červenala se Kuchařová, jež se od rozvodu s muzikantem Ondřejem Brzobohatým doposud s novým mužem neobjevila.

Po pár skleničkách a pracovních povinnostech se svou nadací Krása pomoci, pro kterou se dražily různé komponenty, bývalá Miss World doslova vlétla na parket. Předváděla hodně divoké kreace - šaty lítaly okolo ní, vykopávala nožky, nechyběly hluboké záklony…

Video
Video se připravuje ...

Taťána Kuchařová na Plese jako Brno Markéta Reinischová

Kuchařová rozhodně nezapomněla na kroky, které se naučila ve StarDance, kde se v roce 2016 s Janem Onderem probojovali do finále. Ale prvenství si odnesla Anna Polívková s Michalem Kurtišem. O tom, že se kráska rozjela, svědčí i ranní foto z postele. „Došla jsem v 5 na pokoj…“ netají se.

Taneční prostor opanovala i někdejší modelka Jitka Kocurová nebo manželka Petra Jandy Alice. Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich sice tvrdil, že bude tancovat jen mezi hrnci, ale nakonec ho jeho manželka Zdeňka na parket dostala.

Na pomalé rytmy své boky rozvlnila i Gábina Partyšová s přítelem Igorem Faitem, jemuž galerie patří.

Fotogalerie
120 fotografií