Přestože herečka Simona Stašová nemá o zajímavé role nouzi a je pracovně velmi vytížená, na dovolenou s maminkou Jiřinou Bohdalovou si čas přeci jen udělala. A ne jednou! Ano, umíme si udělat dovolenou. Udělala jsem si hned dva výlety s mojí téměř třiadevadesátiletou maminkou,“ smála se Stašová v rozhovoru pro pořad ShowTime. V listopadu vyrazily na Grand Canaria. „To bylo pěkné, to jsme byly v hotelu. Starali se o nás. Maminka říkala, že se jí tam dobře dýchá.“

Vyslovila proto přání, že by se k moři v krátké době podívala ráda znovu - ale pro změnu na jiné místo. „Takže jsme teď od 5. do 12. ledna byly ještě na Tenerife,“ doplnila Stašová s úsměvem. Tentokrát byly ale v apartmánu. „To jsme si dokonce i vařily. A protože je tam spousta Čechů, nebudu říkat kterých, ale i přátel, i přátel máminých. Takže jsme vlastně ten týden strávily úplně fantasticky,“ popisovala dáma, která zazářila třeba v Pelíšcích nebo v Románu pro ženy.

Video
Video se připravuje ...

V mládí živila rodinu a otce jí zavřeli do vězení. Tajemství ze života Jiřiny Bohdalové Videohub

Bydlení v jedné místnosti Simoně vrátilo vzpomínky na dětství. „Ještě pořád se ‚načerpáváme‘, tak jako když já jsem byla malá a ona byla mladší. Najednou já jsem zase ta malá holka a ona je ta mladší máma, a je to nádherné. A já na ni koukám a říkám si, bože můj, buď tady do té stovky. Ale samozřejmě ve zdraví,“ přála by si dojemně Stašová, která sdílela i celou řadu soukromých fotek a videí - zachycují například Bohdalovou v plavkách, jak si spokojeně užívá v bazénu s drinkem v ruce!

Fotogalerie
52 fotografií