Mezi prvními, kdo dorazil, byl Ladislav Špaček s manželkou. Poněkud překvapivě odborník na etiketu přiznal, že neumí tančit. „Jsem mizerný tanečník, ale snažím se, holt nemám talent,“ prozradil s tím, že očekává na plese hojnou účast. „Bude tu půl Prahy,“ uvedl.

Svou premiéru si na Plese jako Brno letos odbyl moderátor Rey Koranteng. Ten překvapivě dorazil v doprovodu kolegy a prozradil, že jeho návštěva je polopracovní. „Rád se dívám, jak se lidi baví,“ prozradil oblíbený moderátor televize Nova s tím, že nebude řídit a rád si tak dopřeje skleničku.

Video
Video se připravuje ...

Taťána Kuchařová na Plese jako Brno Markéta Reinischová

Kdo se ale na tuto událost těší každoročně, je moderátorka Gábina Partyšová, kterou i letos doprovodil její partner. Gábina prozradila , že volbu šatů na ples se svým přítelem nijak nekonzultovala. „Ne je to překvapení,“ prozradila a nutno říci, že ani v letošním roce nesáhla vedle, ve zlatých šatech byla naprosto okouzlující.

Mezi hosty se objevila i modelka Jitka Kocurová s manželem. Kráska, která své vnady odhalila ve filmu Účastníci zájezdu, prozradila, že právě na tomto plese se před lety seznámila se svým mužem. „Je to taková nostalgie,“ uvedla a dodala, že do  Brna vyrazili s mužem na dva dny, dětem sehnali hlídání.

Ve světlých šatech to velmi slušelo i Nikol Švantnerové, která prozradila, že své šaty přizpůsobila luxusním šperkům. V loňském roce si kráska užila ples s těhotenským bříškem. „Malá je na hotelu, hlídají rodiče, ale pořád kojím,“ prozradila, že se bude muset v případě potřeby vzdálit.

Přítomné hosty svým dekoltem oslnila i operní diva Andrea Kalivodová. Ta oblékla šaty od Petry Pilařové v zelené barvě a prozradila, že právě zelená je oblíbenou barvou jejích dvou synů. Andrea ovšem nepřišla v doprovodu manžela , ale dorazila s Terezou Mátlovou a Pavlínou Senić, se kterými na plese i vystoupila.

Video
Video se připravuje ...

Andrea Kalivodová Markéta Reinischová

Brněnský ples si nenechal ujít Petr Janda s manželkou Alicí. Ta prozradila, že cestou zažili perné chvilky, rozbil se jí totiž pásek u šatů. Opravu naštěstí zvládli. „Letos se budeme bavit,“ neskrývala Alice radost, že její manžel si letos skutečně ples užije jen jako host. „Budeme tančit, máme tu přátele,“ vysvětlila.

Mistra kombinovaných bojových umění Jiřího Procházku doprovodila sestra Veronika, „Dnes je to má partnerka,“ vtipkoval Jiří. A s nečekaným doprovodem dorazila i Táňa Kuchařová, ta přišla ve společnosti učitele tance a přiznala, že málem nedojeli, protože museli cestou nabíjet auto. 

Kromě zajímavého programu se hosté plesu, mezi kterými se nakonec objevili i Saša Rašilov, Lucie Zedníčková, Sara Sandeva nebo Nela Slováková, mohli těšit kromě jiného na nejrůznější dobroty snad ze všech koutů světa. Vybrat si mohli například ze šesti druhů ústřic, ale na své si přišli i milovníci sushi a dalších dobrot. Podívejte se do galerie a posuďte sami, že při pohledu na tyhle lahůdky se člověku hned sbíhaly sliny.

Video
Video se připravuje ...

Rey Koranteng na Plese jako Brno Markéta Reinischová

Fotogalerie
160 fotografií