Když nedávno Denisa Nesvačilová fotila pro Playboy, mnohé překvapila. Výsledek ale stál rozhodně za to a ona sama si zkušenost nemůže vynachválit. „Bylo jasně dané, vzhledem i k mojí profesi, že já nemohu ukázat celá ňadra nebo, nedej bože, jiné části,“ rozpovídala se v novém rozhovoru pro eXtra.cz

„Řekli jsme si, že spodní prádlo je maximum, a v případě, že půjdeme do varianty bez spodního prádla, tak z úhlů takových, že nebude nic vidět. A to se dodrželo. Bylo to o dost lepší než točit milostné scény, kde se často nastaví mantinely, a pak se nedodržují,“ naznačila nepříjemné zkušenosti z minulosti. 

Právě takové zážitky ji mnohokrát silně otrávily – a nejen ji... „To je samozřejmě hrozné. Myslím si, že je dobré si ty mantinely nastavit a pak je dodržovat v rámci úcty k tomu umělci i v rámci té nálady. Nikdo z nás nechceme pracovat v prostředí, kde je někdo naštvaný, že je něco jinak, než mělo být,“ dodala. 

Do věcí, ke kterým nedala dopředu souhlas, byla při točení lechtivých scén tlačena hned několikrát. Dnes už si ale podle svých slov naštěstí umí mnohem lépe ochránit vlastní hranice. 

„Stalo se mi to mnohokrát, proto jsem byla i skeptická v rámci toho focení pro Playboy. Víc bych to nerozváděla, něco z toho je i dávno. S těma lidma jsme si to povětšinou vyříkali. Pravda je taková, že já jsem se v tom hodně mladém věku bála reagovat tak, jak bych reagovala dnes. Dnes si dovolím víc za sebou stát,“ svěřila se Denisa.

 

Video
Video se připravuje ...

Denisa Nesvačilová: Nejsem pobouřená, že dostávám jen samé svině videohub

Fotogalerie
97 fotografií