V průhledném korzetu, ve kterém na Playboy party přišla dýdžejka Andrea Pomeje se snoubencem Pedritkem, bylo vskutku těžké udržet pozornost a dívat se jí jen do očí. Její bujné vnady, které se z korzetu draly byly zkrátka nepřehlédnutelné. Obejmout jí muselo hned několik mužů, včetně milovníka žen Zdeňka Podhůrského. Ten na večírku laškoval nejen s ní, ale i s cvičitelkou Hankou Kynychovou. Ta tentokrát zvolila volné šaty zakrývající všechny partie, jak to ve zvyku příliš často nemá. 

V rafinovaném oblečku dorazila také čerstvě vdaná dcera Blaženy z trilogie Slunce seno Anna Marie Kánská. Pochopitelně v doprovodu svého muže a miliardáře Richarda Chlada. Kánská se předvedla ve schované červené podprsence pod černým sakem, s červeným motýlkem kolem krku a černých kalhotech se šněrováním. Neukázala vlastně nic, ale nechala prostor pro mužskou fantazii. 

Hlubokými výstřihy a proklatě dlouhými rozparky se pyšnily také finalistky Miss ČR, včetně I. Vicemiss z roku 2022 Julie Hojdyszové, která odmítla převzít korunku krásy. S kolegyněmi vystrkovaly ultra štíhlé nožky z červených saténových šatů na špagetových ramínkách a jejich rozparky byly tak vysoké, že odhalovaly boky bez známek spodního prádla.

Na takové události nemohla chybět herečka Denisa Nesvačilová, která se loni objevila na titulce Playboye, dorazila také zpěvačka Olga Lounová či krásy chtivi muži jako Marián Vojtko, Jan Kopečný, ale také návrhář Osmany Laffita

O erotickou show se později postarala britská Playmate Miss Miranda, která zatančila nahá. Náboj erotiky tak vnesla i mezi herečku Báru Mottlovou v rudých šatech a jejího partnera a finalistu Muže roku Davida Plevu, kteří se neudrželi a na balkoně se vášnivě líbali. Na večírku tak zkrátka panovala ta správná atmosféra. 

Video
Video se připravuje ...

Nestydatá Nesvačilová: Sexy fotky na truc! Kisa Císařová

Fotogalerie
87 fotografií