Tahle večeře totiž byla jen na pozvání a žádný muž se na ni vetřít nedokázal. Předvánoční setkání krásek, které se v nedávné době nechaly zvěčnit na stránkách legendárního magazínu se zajíčkem v logu, bylo čistě dámskou záležitostí. A pořádně divokou. Až tak, že punčochy Andrey Pomeje (35) utrpěly zásadní újmu a půvabná dýdžejka musela strávit velkou část večera a noci s potrhanou černou silonkou na pravé noze.

Kdyby se ten večer vyhlásila soutěž o nejnabitější dekolt, vyhrála by ji beze sporu raperka Sharlota (27). Ta do restaurace Asian Temple dorazila stylově v šatičkách s asijskými motivy. Kraťoučký upnutý model měl co dělat, aby udržel zpěvaččiny vnady na místě a Sharlota neukázala víc, než chtěla. A že to hrozilo. Co chvíli se jí totiž rozepínal knoflíček na krku, který celý výstřih držel.

Než se na akci vypravila, vyzkoušela Sonia Edde (31) celkem pět různých outfitů. Nakonec vybrala rudé asymetrické šaty s průstřihem na boku. Výraznou červenou barvu moderátorka zvolila kvůli blížícím se vánočním svátkům. Svým číslem Playboye, které zanedlouho dorazí na stánky, se přišla pochlubit i Julie Hojdyszová (23). Rebelující misska, kterou proslavilo odmítnutí korunky, zvolila sice dlouhé šaty, ale na hrudníku s rafinovaným výstřihem tak velkým, že v jednu chvíli odhalil lepicí pásku, která má za úkol držet vše na svém místě. V galerii si můžete vše detailně prohlédnout. 

Fotogalerie
49 fotografií