Nevěstou nebyl nikdo jiný než Adéla Elbel. »Ano« řekla svému partnerovi Michalu Rožkovi tuto sobotu, tedy 24. července. Ačkoliv komička netajila, že je zasnoubená, detaily obřadu včetně data a místa si nechávala pro sebe.

Jenže to asi nepočítala s tím, že Lukáš Pavlásek, jenž proslul mimo jiné roli „Tydýta“ z populárních reklam na telefonního operátora, všechno prozradí. Na svém instagramu se totiž pochlubil sérií stories ze dne D. Zachytil novomanžele a nezapomněl k tomu připsat: „Adéla se vdává.“ A rovnou nevěstu i označil. 

Dál zachytil různé střípky - ať již znuděné děti či podpis protokolu o uzavření manželství. „Snad to podepíše,“ napínal fanoušky komik. Ten pak ukázal také společné foto sebe, své krásné ženy a novomanželů. Sám si brunetku Denisu vzal loni v září.

„Svatba bude velká, protože můj kluk to má rád. Já míň, ale těším se. On by to chtěl mít velké a opravdové, a já bych nejradši chtěla utéct. Ne od svatby, ale od té vřavy,“ uvedla před časem pro Super.cz Elbel, která tedy logicky doufala, že svatbu aspoň trochu utají a vyhne se pozornosti. Vdávala se pod širým nebem a v krásných bílých šatech, co daly vyniknout jejím potetovaným křivkám. Ty ostatně před dvěma lety ukázala světu i v Playboyi.

Video
Video se připravuje ...

Jak se fotila titulka březnového čísla Moje psychologie? Videohub

Fotogalerie
34 fotografií