Když Jirka zemřel, tak Andrea už byla ve vztahu s Petrem Plačkem (42) a společně s dcerou Annou žili jako rodina. Přesto jí smrt manžela hluboce zasáhla a trvalo dlouho, než se s ní vyrovnala.

„Chtěla jsem se vzdát příjmení Pomeje, protože jsem měla pocit, že nemám právo ho nosit a žít s ním nový život. Jirka tady zanechal velkou stopu a jeho příjmení se nesmazatelně zapsalo. Dlouho byl ve mně pocit nejistoty a neměla jsem to v sobě vyřešené,“ svěřila se Blesku dýdžejka, která musela vyhledat odbornou péči, aby si srovnala psychiku. Stavy úzkosti, nejistoty a deprese nedokázala sama zvládnout. 

Video
Video se připravuje ...

Problémy Andrey Pomeje se jménem: Pomohl žabí jed! Markéta Reinischová

„Na terapii jsem chodila pět měsíců dobrovolně. Žádné léky jsem nikdy neužívala a neužívám, nejsou u mě potřeba! Další, co mi pomohlo pochopit sama sebe byl brazilský rituál kambo, kdy vám do vypálené rány vetřou žabí jed. Je to masakr a není to pro každého. Jsou to už tři měsíce, co jsem to podstoupila a pořád to dojíždí. A právě i tady jsem si uvědomila, že si příjmení Pomeje nechám nejenom kvůli dceři, ale i kvůli Jirkovi. Byl to můj manžel, který mě spoustu věcí naučil, hodně jsme spolu prožili a jsem hrdá, že jsem mohla být jeho ženou,“ má jasno Andrea.

Atraktivní brunetka letos v březnu řekla „ANO“, když ji Petr na pláži v Thajsku požádal o ruku. 

„Svatba bude příští rok na podzim. Bude malá a kousek od našeho domu. Chceme si to jako rodina užít. Vezmu si i Péťovo příjmení, budu Andrea Pomeje Plaček,“ prozradila Blesku Pomeje, která společně se snoubencem nechyběla na otevření nového baru PRUTS v centru Prahy. 

Fotogalerie
53 fotografií