Jak Agáta Hanychová, tak následně Josef Koudelka oznámili, že se po vzájemné dohodě pracovně rozešli.

Naše cesty se rozešly, každý jsme chtěli dělat tu práci jinak. Už jsme spolu byli dlouho. Naše spolupráce trvala 6 let a už byl čas to ukončit,“ řekla Blesku bývalá modelka, která už nějaký čas randí se svým ex a otcem syna Kryšpína Miroslavem Dopitou. A právě on prý stojí za koncem Pepína.

Video
Video se připravuje ...

Přiznání Andrey Pomeje: Musela říct NE miminku! Markéta Reinischová

Vzhledem k tomu, že Koudelka u Hanychové dělal téměř vše, tak je o něj zájem. O víkendu zvládl kafíčko s vlivnou influencerkou Dominikou Myslivcovou (29) a jejím malým synkem a drink s dýdžejkou Andreou Pomeje (35) a jejím partnerem Petrem Plačkem.

Jděte tam, kde si Vás cení, ne tam, kde Vás tolerují. Pokud nevidí Vaši skutečnou hodnotu, pak je čas na změnu a nový začátek,“ napsal Josef na sociální síť. Pod jeho příspěvkem se okamžitě začalo diskutovat.

Pepíčku, Agáta neví, o co přišla, je to velká škoda tolik let spolupráce. Držím palce v pracovním životě, ať si vás najde někdo, kdo za takový poklad a takový hrob bude vděčný. Ne totiž každý má pusu na zámek, a to Vy jste měl. Velká škoda. Byli jste pracovně sehraný pár,“ míní jedna z jeho sledovatelek.

Fotogalerie
41 fotografií