Po dobu manželství s hercem Jiřím Pomejem (✝54) to byla Andrea, kdo nemocnému Jirkovi dodávala sílu a v období depresí byla jeho berličkou. Bohužel šrámy na duši zůstaly a dýdžejka musela vyhledat odbornou pomoc.

Na terapii chodím zcela dobrovolně. Žádné léky jsem nikdy neužívala a neužívám, nejsou u mě potřeba! Naštěstí,“ přiznala na sociální síti Pomeje.

Video
Video se připravuje ...

Vdova po Jiřím Pomejem (†54) Andrea: Proč nechodím k jeho hrobu! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Mám za sebou velkou spoustu životních zkušeností, které mě sice nakopaly do zadku a posunuly vpřed, ale zůstaly po nich modřiny, které nevědomě ovlivňují můj nynější život. Začala jsem si uvědomovat, že některé vzorce chování mi úplně neprospívají (jako například rozvržení energie, nulová stopka v pracovním nasazení, alkohol jako berlička... a mnoho dalších mně neprospěšných programů). Mám spousty snů a chci si je plnit, co nejdřív. Ale když jsi unavená z toho všeho, co sobě sama děláš, stanou se z těch snů velmi těžké balvany! Tíží tě!" otevřela se Andrea, která už několik let žije ve spokojeném vztahu s Petrem a společně vychovávají dceru Aničku.

Vdova po Pomejem chodí k terapeutce, aby měla kvalitnější život bez trápení. „Daří se to a jde to neuvěřitelně rychle," tvrdí kráska.

Fotogalerie
44 fotografií