Není to poprvé, co se Andrea Pomeje svlékla. Vždyť většina jejích fotek na instagramu je provokativních a vždy dává na odiv své silikonem zpevněné vnady. Ale fotka, na níž si ručníkem zakrývá půlku nahého těla tak, že je vidět část prsou (ale bez bradavek) a náznak rozkroku, někomu vadila natolik, že dýdžejku nahlásil správci sítě a snímek šel pryč.

„Takhle, já nevím, jestli to víte, ale to, že někomu ze závisti nahlásíte fotku, vám pocit z vás samotných nezlepší,“ rozčílila se brunetka, která si polonahé fotky dala aspoň do stories.

Vztek s ní ale lomcoval i druhý den, a tak si do příběhů umístila fotky Britney Spearsové, která se ráda fotí nahá a intimní místa si zdobí kytičkami či psem a srdíčkem…

Video
Video se připravuje ...

Dýdžejka Andrea Pomeje podprsenku nepotřebuje! Ale řetízky měly co dělat. Markéta Reinischová

„Britney má asi u kompu ve společnosti instagram kámoše. Nebo se příště místo ručníku musím zakrýt psem?“ rýpla si Pomeje. Opět to nezůstalo bez odezvy. Správce sítě její koláž s nahou Britney odebral s tím, že její příběh porušuje zásady.

Vytočenou Andreu se rozhodl podpořit její přítel Petr Plaček a podobně jako ona se vyfotil nahý. S ručníkem okolo beder. Jeho odhalená fotka ovšem nikoho nepobouřila a dál je k vidění na jeho profilu.

Fotogalerie
68 fotografií