Formaci šesti hudebníků, jejichž velehit Y.M.C.A. zná úplně každý, má totiž na koncertech Michal jako svého hlavního hosta. „Jsem pyšný, že mi přiletěli pogratulovat. Že to covid nepřekazil, že si udělali čas,“ řekl Aha! David, který byl s Village People v neděli po jejich příletu na večeři v Ambassadoru a včera v poledne jim doma vařil krevety s bazalkou na česneku.

„Je skvělé poznat je jinak než na veřejnosti,“ komentoval Michal s tím, že skupina, která získala hvězdu i na hollywoodském chodníku slávy, zazpívá svoje největší hity. Oslavenec bude mít ale i další gratulanty jako Lucii Vondráčkovou (42), Romstar Vyškov, DaMiChi nebo skupinu Verona. „A předskokanku nám všem udělá dýdžejka Andrea Pomeje,“ usmívá se Michal, který sám předvede to NEJ ze své tvorby. Odzkoušeno prý už má a dnes ho čeká jen zvuková zkouška v O2 areně. A má za sebou také generálku. Ta proběhla před pár dny v Bratislavě, kam se na dostavilo na osm tisíc lidí. „Hezký rozjezd pro Prahu,“ liboval si Michal.

Skupina Village People vznikla v roce 1977 a s prodejem do 100 milionů nosičů patří do seznamu nejprodávanějších hudebních umělců na světě. Mezi její největší hity patří Macho Man, Can’t Stop the Music, Go West, In the Navy a samozřejmě Y.M.C.A..

Fotogalerie
35 fotografií