Dýdžejka už před časem přiznala, že kvůli stavům úzkosti a panickým atakám dochází k psychoterapeutce Lianě. Po několika sezeních Andrea došla k tomu, že její největší slabinou je smrt, a tak se rozhodla podstoupit brazilský rituál kambo. Jeden termín ze strachu zrušila, ale napodruhé ho už s přítelem Petrem absolvovali. A to, co se s nimi dělo, je dost šílené. 

Kambo – moje největší vystoupení z komfortní zóny za celý život… NIKDY jsem pro sebe a své zdraví neudělala nic tak VELKÉHO! Nikdy jsem necítila tak intenzivně mojí smrtelnost a věčnost zároveň,“ tvrdí Pomeje, která si po aplikaci žabího jedu sáhla na dno. 

Video
Video se připravuje ...

Vdova po Jiřím Pomeje (†54) Andrea: Proč nechodím k jeho hrobu! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Když vám je aplikovaný jed ze žáby do vypálené rány, tak vaše tělo, u mě to bylo do minuty, si myslí, že umírá… potom přichází fáze, kdy se začne burcovat celý imunitní systém! Je vám strašně špatně! Otevírá se podvědomí a vy začnete zvracet a chápat,  co konkrétně je to, co dáváme pryč… Těžce se mi to vysvětluje… tělo už není pod vaší vládou a převládá DUŠE! V tu chvíli se obnovuje spolu s imunitním systémem i ten nervový… brní ruce, nohy… křeče… obličej nateklý a tělo neovladatelný. Ten proces je extrém,“ popsala rituál vdova po producentovi Jiřím Pomeje (†54). 

Zatímco sebe zveřejnila, jak sedí s kbelíkem na zvratky, tak svého snoubence ukázala nateklého, jak kdyby strčil hlavu do úlu. Naštěstí oteklost brzy ustoupí. 

Kambo očista

Brazilskému rituálu kambo se připisuje neuvěřitelná moc: údajně dovede léčit rakovinu, deprese nebo třeba problémy s potencí. Dobrovolník si nechá popálit pokožku a na rány se následně aplikuje stěr z kůže jihoamerických žab. Efekt se dostavuje za několik minut: člověk začne být dýchavičný, zrudne a opuchne. Následně se mu udělá nevolno a postihne ho zvracení, případně i průjem, které se dají označit za explozivní. Zhruba po 10–20 minutách se sekret vyjme a dotyčný se poměrně rychle vrátí do normálního stavu. 

Fotogalerie
51 fotografií