K moderování slavnostního otevření podniku se Pomeje dostala takříkajíc za 5 minut 12. „Andy, vypadl mi Šimůnek, odmoderuješ to?“ obrátil se na ni těsně před akcí organizátor, jak kráska prozradila na svých sociálních sítích. Akci měl tedy původně zřejmě moderovat herec a moderátor Miroslav Šimůnek (45), známý například z pohádky Z pekla štěstí. A Andrea – naštěstí pro pořadatele – souhlasila. 

Navlékla na sebe sexy zářivě růžový kalhotový kostýmek, pod který si nevzala žádnou košili. Pootevřené sako pak rafinovaně odhalovalo její perfektně vymodelovaná, silikonem vyztužená ňadra. Dívat se jí do očí bylo opravdu těžké. 

Andrea je naprostý profík a akci odmoderovala, jako by se s ní počítalo už od začátku. Kromě ní dorazily i další slavné osobnosti – například Heidi Janků (60), která rovnou i zazpívala, muzikálová hvězda Míša Nosková(40), zpěvák Sámer Issa (37) nebo influenceři Freescoot (Jakub Smrek) a Tomski (Tomáš Chlup). 

DJka a moderátorka po akci s partnerem Petrem a několika přáteli zamířila ještě do baru Kozička, kde si užili vlastní „afterparty“. 

Fotogalerie
51 fotografií