Zpěvačka a glamour modelka Samantha Foxová se chystala letět z Londýna do Mnichova, nakonec se ale dostala jen do vazební cely. Na palubě letadla společnosti British Airways se podle informací webu The Sun stihla ještě před odletem dostat do sporu s jiným cestujícím. 

Zatímco se letadlo na ranveji na letišti Heathrow připravovalo vzlétnout, Samantha, údajně silně opilá, mezitím vypěnila až k nepříčetnosti. Letadlo proto dostalo povel se na letišti pouze otočit a všichni cestující museli opět ven. 

Let musel být odložen

Pasažéři byli požádáni, aby strávili noc v hotelu, a let byl odložen na příští den. Samantha už v něm ale neseděla – namísto toho byla zatčena a odvezena do vazby. 

Incident médiím potvrdila i britská policie – uvedla, že došlo k zatčení jisté padesátnice kvůli podezření z opilosti na palubě letadla, a po noci strávené ve vazbě byla propuštěna na kauci. 

Všem se omluvila

Samantha Foxová se mezitím za své chování veřejně omluvila. „Hluboce se omlouvám za všechny problémy, které jsem způsobila,“ uvedla zpěvačka, která je prý připravena plně spolupracovat s policií. 

Náročné období

Foxová si aktuálně prochází velmi náročným obdobím. Před deseti měsíci, loni v březnu, náhle přišla o mladší sestru Vanessu (†50), která nečekaně zemřela na infarkt. Sestry si byly velmi blízké a ztráta Samanthu silně zasáhla. 

Video
Video se připravuje ...

Lolo Ferrari – pornoherečka s největšími ňadry na světě Videohub

Fotogalerie
95 fotografií