Jako malá holčička Denisa Nesvačilová ochutnala prostředí vrcholové gymnastiky. Byla úspěšná, ale mělo to i své úskalí. „Jestli je vrcholová gymnastika pro holčičky dobrá, těžko říct. Já jsem ráda, že jsem to dělala. Zpětně čím dál tím víc. Ale mám zničené klouby a psychicky to není zdravé prostředí. Je to vysoce konkurenční prostředí. Mám z té doby trauma, nesnáším váhu a vážení. Každé pondělí ve dvě hodiny odpoledne, po obědě, nás vážili na známky. A bylo to tak, že když byla holka na stejné váze, tak to nebyla jednička, ale jedna minus. Jednička byla, když měla holka v závodní sezoně méně. Tohle se dělo kolem mého desátého roku. Takže nejrizikovější věk. Dneska se ale najím ráda, do syta,“ přiznala herečka v pořadu Intimní zpovědi na Streamu. 

Moderní gymnastice se věnovala skutečně naplno, měla kvůli tomu i individuální plán na základní škole. I to se proti ní nakonec ve špatném obrátilo. „S gymnastikou jsem skončila v půlce deváté třídy, na základní škole. Kvůli úrazu. A bylo to těžké. Do té doby jsem měla individuální výuku a najednou jsem byla ve třídě, byla jsem jako exot. Vypadala jsem na deset let, byla jsem úplně vychrtlá. Ostatní holky už měly prsa, menstruaci… Já byla sociálně naprosto zaostalá, proběhla i nějaká šikana a tyhle věci. Ale zase si myslím, že mě tohle všechno vybrousilo,“ svěřila se. 

O rozchodu s Kolečkem

V současné době ji, jak sama říká, pro změnu zocelil poněkud dramatický rozchod se scenáristou Petrem Kolečkem. O něj se několik měsíců „přetahovaly“ s modelkou Anetou Vignerovou, která nakonec souboj vyhrála. Ač Kolečko plánoval s Nesvačilovou dovolenou, za jejími zády se s Vignerovou oženil. A to pochopitelně Denisu srazilo na kolena. 

Kdykoliv tě něco srazí na kolena, nebo tady fakt až na držku, do bahna úplnýho, protože se kolem toho děly i věci mediální, lidi mají pocit, že můžou něco komentovat, i když o tom nic nevědí, a vůbec nechápou, že se s tím potřebuješ vyrovnat, a ještě tě do toho bahna tou nohou zarazej přes ty záda. Já jsem si uvědomila, že když do toho bahna spadneš, tak se musíš zvednout sama. Focení pro Playboy bylo vlastně součástí mojí terapie po těch událostech s Petrem Kolečkem. Celé mě to tehdy zvedlo, i moje sebevědomí,“ přiznala Nesvačilová s tím, že nabídka na focení lechtivého magazínu přišla pouhý týden po jeho utajené svatbě Vignerové s Kolečkem. Dnes je šťastná, že to takhle dopadlo, posunula se díky tomu dál a s úsměvem a nadějí teď vyhlíží novou a upřímnou lásku. 

Video
Video se připravuje ...

Nestydatá Nesvačilová: Sexy fotky na truc! Kisa Císařová

Fotogalerie
73 fotografií