Soutěžní páry ve složení profesionálních tanečníků a VIP osobností nejdříve předvedly samostatné tance, později do nich zapojili i vozíčkáře. Právě jim byl sedmý benefiční díl StarDance pro Centrum Paraple věnován.

Tentokrát tedy v šatně přibylo o mnoho víc lidí, které bylo třeba připravit na taneční parket. Do gala se za pomoci vizážistů a stylistů hodili nejen vozíčkáři, ale i porota a především vystupující soutěžící. Nejmladší účastnici Darije Pavlovičové bylo třeba vyrobit pořádně bohaté vlny ve vlasech, k čemuž jí dopomohly obří natáčky.

Ty měla herečka na sobě po celou dobu líčení, a tak krapet znuděně seděla před zrcadlem s natáčkami na hlavě a v modrých teplákách, které měla zastrčené v šedých ponožkách. Její proměna pak byla okouzlující, na parket si totiž vyšla jen v titěrných šatičkách, které sotva zakryly její křivky.

Dámskému oku pro změnu v zákulisí neuniklo štíhlé vytancované tělo tanečníka Ivy Kubelkové (46) a Martina Prágra(29). Ten, než usedl ke kadeřnici, která se postarala o jeho patku sčesanou dozadu, pobíhal po šatně do půl těla svlečený. Pak už si jen oblékl černou košili a byl připraven vyrazit na parket.

Video
Video se připravuje ...

Farářka Martina Viktorie Kopecká v BleskDance: Se svými hejtry jsem si to vyříkala! Blesk TV

Fotogalerie
79 fotografií